reklama

mamusie grudniowe:)

sugar, moje codziennie wstaja chwile po 7 ;-) a co do tv moj tez ma byc przykrecony do sciany, gdzies juz z ponad rok wisi w planach :dry: i tez dzieci w niego wala jak popadnie :crazy:

i dalabym pol banki za pania od sprzatania! w sob urodziny mlodego, a ja juz dupskiem trzese, ze sie nie wyrobie!
u mnie syf z kazdego kata wyglada, nie mowiac w ogole o oknach... matko jedyna...

ela gestapo ;-) hehe
wez ja wklej, co!?

reklama
aenye a nie mozecie sobie kogos znalezc zeby wpadl raz na tydzien czy dwa tygodnie i ogarnal chate?
to jest mega luksus przy dwojce dzieci :tak::tak:
ja tez robie impreze mlodemu w sb
ale zamierzam wszystko kupic gotowe :-p

teraz oba diably spia uffff:blink:

zaraz zamierzam zrobic rosol bo kupilam wczoraj duzo dobrych rzeczy ;-)

postaram sie dzisiaj wkleic glony
dostalam od chlopa wypasiony dysk zewnetrzny do maca i niestety nie umiem go zainstalowac!!! cos sie przekonfigurowalo a musze wyciagnac zdjecia zeby na pececie zrobic kalendarze na swieta
grr

Ostatnia edycja:
sugar niezly sajgon

a ja mam dzis akcje pt sprzatanie swiateczne, myje okna, piore dywan, piore i prasuje co sie da, plus krochmale serwetki itp:happy2:
musze jeszcze kupic prezent imieninowy dla D. i nie mam pomyslu totalnie:baffled:
ehh
w pt impra Bruna, zanosze go z tortem do przedszkola a pozniej wieczorem z tesciami w domu... a w sobote idziemy na swiateczna kolacje z pracownikami salonu, ciesze cie jak glupia :)

Ostatnia edycja:
dzs, moje pranie juz samo wychodzi z kosza na prasowanie...
nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie ten kosz zapelnie sie w 3 sekundy!

kasu moze jakis album fajny np taschena czy daab etc
to zawsze sa fajne rzeczy a u Was tego pewnie wybor ze glowa boli
ja mam kilka swietnych albumow ktore dostalam od s np la chapelle czy helmut newton

Sie witam z rana:-p.
Jeszcze mam oczy zapuchniete od snu. Komp mi sie pieprzy, wczoraj stracilam laczenie z netem nie wiedziec dlaczego.

Sugar wspolczuje dzieci demonow. U mnie Majerana tez taki zniszczyciel. Maluje po czym sie da, Julka tak nie miala, zawsze grzecznie po karteczce. A ta nie do opanowania.

Prasowanie......wielka kupa czeka na moje natchnienie. Nienawidze prasowac.

Aenye Tobie sie chyba kobito nudzi;-). Tyle gotowania? Wpadam dzis na obiad:-). A i od razu pisze, ze paczka doszla. Wielkie dzieki jeszcze raz. Na razie nie otwieralam, bo mam Julke w domu, ktora i tak chodzi kolo paczki jakby tam byl jakis skarb.

kasu moze mi pomozesz, co? Ja nie dosc, ze swiateczne porzadki mnie czekaja to jeszcze przeprowadzkowe za niedlugo.

W sobote sie okaze czy mamy chetnego na wynajem mieszkania w malym domku. Przynajmniej kilka groszy nam zycie uratuje.

dzs, moje pranie juz samo wychodzi z kosza na prasowanie...
nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie ten kosz zapelnie sie w 3 sekundy!

kasu moze jakis album fajny np taschena czy daab etc
to zawsze sa fajne rzeczy a u Was tego pewnie wybor ze glowa boli
ja mam kilka swietnych albumow ktore dostalam od s np la chapelle czy helmut newton
hehe wlasnie sie zwykle na tym konczy :) ale dzieki za rade, moze faktycznie cus wybiore

nonek moche jesynie pomoc telepatycznie

Hehe Sugar ale sie usmialam z Eli gestapo
U nas faza mazania tv chyba minela za to palcem lubi po ekranie jezdzic i patrzec jak sie kolorki rozmazuja.

Pyzak rzeczywiscie duza...91 cm mierzy...dziekuje za komplementy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry