Witajcie kobitki,
Poczytałam, jestem na bieząco.
Sugar ja chce taką p Marie:-( Co do mazania dzieci po ścianach nie wypowiadam sie, bo moje juz jak ściany nie wygladają, raczej jak wielka "Panorama Racławicka" nie obrazając obrazu, a przynajmniej nie wiele wcale moim scianom do niej. Tv nie maza ale obstukują

I zazdroszcze pobudki o 7

u mnie przed 7 every day
Maja git. Jak sie polepszy to kupicie lepsze, poki co kombinujecie dobrze. Ściskam. I oby szybko zła passa mineła.
Nonek dobrych wynajmujących zycze i jak prasowanko

Kasu i co wybrałaś

Buzi wielkie.
Kasia i jak siwizna

przybyło coś czy grzeczne raczej

:-) Ściskam.
A u mnie dziś lekarka zawyrokowala: alergia

no nic Generalnie zdrowe dzieci, nie ma juz osłuchowych zmian u żadnego z nich, ale:
Matylda ma szmer nad serduszkiem, prawdopodobnie poinfekcyjny mamy osłuchac za 6 tygodni. Wątroba po antybiotyku delikatnie powiekszona (nie dziwota jak dostała podwójną dawkę) i acidolaciem traktować żołądek jeszcze z 4 tygodnie i inhalacje tylko juz z pulmicortu i soli przez 3 tygodnie. Czad. I cycek, jako przeciwdziałanie alergii:-)
Lucjan clarityna i inhalacje pulmicotr+berodual+mukosolvan+sól rano, wieczorem bez mukosolvanu, kidabion i citrosept.
Dominik zyrtec kropelki na stałe (jakies 4 mce

) i inhalacje bez berodualu jak Lil + kidabion i citrosept.
I już.
Tom zadowolona, bo wreszcie dochodzą do siebie te moje łosie. Teraz jeszcze mają nie wychodzic do konca tygodnia ale od przyszłego mozemy smigac poki co nie w zbiorowiska ludzi czyli do sklepu sama musze:-( I z kim mam je niby zostawić
Już:-).
Pozdawiam wsie.