reklama

mamusie grudniowe:)

Regał juz prawie kupiony, zamówiliśmy z katalogu. W przyszłym tyg bedzie.
W samochodzie tak mnie zemdliło że ledwo co do domu zdążyłam... i było bleee:baffled: masakra! w ogole jak mnie głowa napiernicza to szok.

Tesc przyszedł na kawe wiec ide go ugoscic nieco;-)

reklama
Sugar, normalnie padłam z twojego posta :-D Dzieci z piekła rodem :-D sic!
U nas dziś przychodzi Lilu więc już siwieję na samą myśl co się będzie działo :-D
Ja dziś byłam rano na zakupach prezentowych. Już wszystko mam uff.
Aenye - my w niedzielę robimy urodziny, bo potem już jakoś zbytnio wyjazdowo-świątecznie. Jakaś wielka impreza się szykuje, bo dużo znajomych z dziećmi w jego wieku. Ale co tam. Damy radę, będzie przedszkole hehe.
Non, trzymam kciuki żeby się małe wynajęło. A wy kiedy ostateczna przeprowadzka?

hejka
Kasia dzięki za akceptacje na nk:-)
Kinga gratuluję zakupu regalika,Filipek pewnie zadowolony będzie:-)
sugar u mnie tez nie wiadomo skąd zawsze dużo prania,pralka ciągle w ruchu:tak::szok:
kasuelf miłego sprzątania

...a reszty nie pamiętam....głowa mi pęka dziś i jakoś ogólnie zle się czuję.
Miłego dzionka dziewczyny ja mykam po zakupy mleko,wędlina i takei tam.....
Pozdr.

Ja wlasnei kilka aukcji wystawilam. Pozbywamy sie zalegaczy garazowych zeby zrezygnowac z wynajmu.
troche mi szkoda bo to porzadne rzeczy typu lodowki , pralki, zmywarki pod zabudowe ktore chcielismy w swoim domku w Pl zamontowac ale nie ma sensu ich dluzej trzymac bo teraz placac za wynajem garazu tylko kase tracimy a i tak nie wiadomo jak z ich transportem by bylo.

maja jeśli nie wiadomo co byłoby z transportem tych rzeczy to może lepiej jak je sprzedacie i chociaż kasa jakaś będzie a tak to dodatkowo płacić za garaż musicie.:-)...a w przyszłości może kupicie sobie lepsze....pozdr.

Witajcie kobitki,

Poczytałam, jestem na bieząco.

Sugar ja chce taką p Marie:-( Co do mazania dzieci po ścianach nie wypowiadam sie, bo moje juz jak ściany nie wygladają, raczej jak wielka "Panorama Racławicka" nie obrazając obrazu, a przynajmniej nie wiele wcale moim scianom do niej. Tv nie maza ale obstukują:nerd: I zazdroszcze pobudki o 7:-p u mnie przed 7 every day:rofl2:

Maja git. Jak sie polepszy to kupicie lepsze, poki co kombinujecie dobrze. Ściskam. I oby szybko zła passa mineła.

Nonek dobrych wynajmujących zycze i jak prasowanko:-p:-D

Kasu i co wybrałaś:confused: Buzi wielkie.

Kasia i jak siwizna:confused: przybyło coś czy grzeczne raczej:confused::-) Ściskam.

A u mnie dziś lekarka zawyrokowala: alergia:dry: no nic Generalnie zdrowe dzieci, nie ma juz osłuchowych zmian u żadnego z nich, ale:
Matylda ma szmer nad serduszkiem, prawdopodobnie poinfekcyjny mamy osłuchac za 6 tygodni. Wątroba po antybiotyku delikatnie powiekszona (nie dziwota jak dostała podwójną dawkę) i acidolaciem traktować żołądek jeszcze z 4 tygodnie i inhalacje tylko juz z pulmicortu i soli przez 3 tygodnie. Czad. I cycek, jako przeciwdziałanie alergii:-)
Lucjan clarityna i inhalacje pulmicotr+berodual+mukosolvan+sól rano, wieczorem bez mukosolvanu, kidabion i citrosept.
Dominik zyrtec kropelki na stałe (jakies 4 mce:-p) i inhalacje bez berodualu jak Lil + kidabion i citrosept.
I już.
Tom zadowolona, bo wreszcie dochodzą do siebie te moje łosie. Teraz jeszcze mają nie wychodzic do konca tygodnia ale od przyszłego mozemy smigac poki co nie w zbiorowiska ludzi czyli do sklepu sama musze:-( I z kim mam je niby zostawić:crazy:

Już:-).
Pozdawiam wsie.

Lucky to super ze juz dobrze:tak: Jak ty te wszystkie leki spamietujesz:happy2:
a ja za rada Sugar zakupilam [ame="http://www.amazon.co.uk/Elvgren-Taschen-Anniversary-Special-Editions/dp/3836503050/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228857525&sr=8-1"]ksiazke [/ame]ale to bedzie pod choinke bo dostarcza w przyszlym tygodniu, na imieniny dostanie 2 plyty cd :happy:
lece bo wylazl z kapieli

reklama
Lucky ciesze się że dzieciaczki zdrowieją. Zmartwiłam się tym szmerem w serduszku Matyldki, mam nadzieje że zaniknie jak najpredzej.

żegnam się
Dobranoc

p.s. Filip na dobitkę wieczorem puscił nam chawta :confused2: bede prała do rana...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry