reklama

mamusie grudniowe:)

Roni kozaczki są śliczne :-D mega fajne:tak:
Mój Alanek ma 90cm wzrostu zmierzyłam przed chwilką ale taki dokładny wymiar to podam kiedyś tam przy okazji jak pójdziemy do lekarza(poproszę aby go zmierzył i zważył bo sama jestem bardzo ciekawa):tak::-)

kasia- super że młody żłobek lubi,mój Alan to nie chce zostawać w żłobku,zawsze gdy go odprowadzam to kończy się to darciem na całe przedszkole a mi smutno jak wracam do domu.....ale wiem że nie jest mu tam zle,uważam że mimo wszytko jest dzielnym chłopcem:-)

A tak poza tym to wczoraj kupiłam sobie garnek za 10 funtów do gołąbków (dziś miałam je zrobić)a tu chwila nie uwagi i młody zbił mi pokrywkę a garnek został uszkodzony(wgniutł się do środka)....i gołąbków chyba nie będzie:no:

Lecę coś zjeść.Buziak

reklama
Sie witam:)

Mnie ze spaniem i tak nikt nie przebije. Dzis Pawel mnie obudzil z glebokiego snu ( przed 11), ale poszlam spac po 2. Zreszta ja tak codziennie chodze spac.
Impreza jak impreza. Bardzo fajni ludzie, bardzo ich lubie. Ale robilam za kierowce niestety, na kole patrzec dzis nie moge.

Roni super buty. Z tym chorowaniem ja mialam w zeszlym roku taka jazde ( naraz uszy, gardlo, zatoki), kilka antybiotykow. Mialam isc robic pozniej badanie sluchu czy wsio ok, bo taki byl stan zapalny. Na szczescie wsio minelo, mam nadzieje, ze u Ciebe tez sie tak skonczy.

Kate gratulejszyn!

Moja Manka wlasnie dorwala takie buty jednorazowe z basenu ( takie jak w szpitalach), ponakladala sobie na rece i nogi i lata jak opetana w tym. Miala dzis do zlobka isc, ale w nocy kaszlala, ech niech sie przez weekend jeszcze podkuruje, przed nadchodzaca ospa;-).

A w ogole wczoraj zauwazylam, ze w niektorych wyrazach, jak druga, zrobie zaczela bardzo wyraznie mowic R. Normalnie w szoku jestem, bo Julka do przeszlo 3 lat mowila przez J.

Ja zabieram sie za porzadki, jutro maja przyjechac ludzie do ogladania mieszkania. Mam nadzieje, ze beda.

sugar, podbite

Kate, nie sadze zeby logopeda byl potrzebny, jakby nie patrzec on ma dopiero dwa lata, a ma czas do 3 lat zeby gadac, poza ty, jak juz sie nauczy cos mowic to robi to jak stary chlop, bez zdrobnien i jakis nosowo niemych dzwiekow, wiec mysle ze wsio ok tylko poprostu mu ciezej idzie

Nona, Kasia ja mam pseudo monas (nie wiem jak to sie pisze), juz sie dorobilam 5 lat temu przez to niedosluchu, a teraz mam to samo :dry:, uszy niby juz wyleczone, a ja dalej slysze jakby mi ktos wody nalal :blink: strach sie bac ;-) ale zlego diabli nie biora

a w Kielcach pneumo juz w lalendarzu (jacy szybcy) wlasnie mama dzwonila z ta rewelacja, ze moze uda sie Blu zaszczepic bo w Kielcach za darmo i obowiazkowo rota i pneumo

Kinga, moj ponad metr ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry