reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzieki za odpowiedzi dziewczyny, jest ok:tak:;-)
My po spacerze... zimno jakoś i głowa mnie cały czas nawala tak że zaraz mi odleci.
Umówiłam sie na jutro do fryzjera w koncu.

Oj chyba za wcześnie za ten entuzjazm . Z tego co wiem , za free maja mieć szczepionkę tylko osoby ( dzieci ) objęte ryzykiem ( zespoły chorób i takie tam ) .
Bynajmniej w mazowieckim .

Miko ma 90 cm .

Więcej później , bo zarobiona jestem :dry:

buźki ;-)

no ja nie wiem... mi powiedzieli (bo juz dzwonilam w tej sprawie) ze dzieci do 2ch lat + dzieci ze zwiekszonym ryzykiem :dry: (i tak samo pisze w tym "artykule")
a z tego co wiem to kalendarz szczepien w kazdym wojewodztwie jest ten sam :confused:

Roni, well, toż to moja praca doktorska niemal. Hodowałam sobie ścierwełko w kolbeczkach. Ładne takie, zieloniutkie rosło. U nas w pomorskim dla dzieci z ryzyka to już od chyba roku są te pneumokoki.

Nonek, u mnie cały czas mówi w stylu jak po 4 browarach, z lekka bełkotliwie. Fajnie że twoja r mówi, chociaż zwoje mózgowe odpoczną od rozwikływania gadek :-p
Ostatni przebój to "judy jyc" Jak ktoś powie "rudy rudy rudy rudy rydz" to rechocze pół minuty. Chodzi za nami i się domaga judego jyca. :-D Dzieci są dziwne ;-)

Kasia, to ja moge posluzyc za zywego nosiciela ;-) paskudne scierwo
no mi sie wydaje ze dla dzieci o podwyzszonym ryzyku, to juz od dawna jest refundowane :nerd:

to Jasiek tak rechocze jak sie mowi ojojoj
jak juz cos mowi (a robi to rzadko) to mowi ladnie "r" i "k" tez
za to nic nie moge poradzic zeby zamiast Aś mowil Jaś

Kasia no jszcze nie odpoczna, bo jeszcze duzo mowi slow zrozumialych dla rodzicow. uwka- to lodowka, yszka- to lyzka. W ogole ma tendencje do "szyszania"- w stylu daj jeszsze paluszki- wsio z takim przesadnym sz.

Niech mnie ktos kopnie na rozped. Bo mi sil zabraklo.

No u nas to juz lipa, Manka skonczyla 2 lata. Ale moze jak bede na bilansie ( w koncu musze sie wybrac) to sie czegos dowiem. Ale i tak nie wiem czy bede szczepic.

Co dzis na obiad? Ni mam pomysla.

reklama
a ja robie warzywa na patelnię z kiełbaską. :)

Dziewczyny dzieciaki wam jeszcze sypiają w dzień?? bo mój Filip to już prawie że nic. Cały dzień ma tyle energi w sobie ze szok. :-) Wieczorem 19-20 pada i spi do 9-10.
W sumie czasami jeszcze sie kimnie ale bardzo rzadko juz kiedy. Fajne to były czasy heh..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry