reklama

mamusie grudniowe:)

Hej megik-Milo ze do nas zawitalas
trza teraz tylko z sa_raą gadac zeby ciebie do listy dopisala..hihih;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
...alez tu ciachawo dzis...ehhh niedzielka i wszytkie babeczki pewnie juz sie porozkladaly plackiem,a ja sie wzielam za szukanie jakiegos fajosowskiego pajacyka...bo w swoich zbirach odczuwam na takie wlasnie deficyt...i jakos marnie mi idzie.Sam szajs:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

reklama
megik - witamy. Widzę,ze objawy te same (wicie gniazda+geriatria party):-) a więc wszystko w porządku:-D

Właśnie wróciliśmy z cyrku - Ala wniebowzięta, bo głównym programem były konie,kucyki i możliwość przejażdżki. Ja nie lubię cyrku, bo mam go na co dzień w wiadomościach telewizyjnych, hehe, ale było fajnie,bo nagle rozpętała się okropna burza - grzmiało i strzelało, aż strzeliło gdzieś dosłownie obok i zabrakło prądu. Cały namiot w pisk, jaja jak nie wiem, ale po kilku minutach włączyli agregat i dotrwali jakoś do końca:-). Ale takiej burzy jak dziś całe lato nie było!!

megik podaj jeszcze swój wiek i termin porodu ( taki jak według Ciebie będzie ) i jak masz nas zamiar nawiedzać częściej to dopisze Cię do listy...

Dita no to się relaksowałaś dzisiaj z kupą dziecie i koniami:-D
Ala na kucu wygląda bosko:tak:

Tak wysłałam stwierdziłam, że teraz pogada taka do dupy to chciaż się pośmiejecie troche. CIęszę się bardzo, że się podobało:tak:

magik już CIe dopisuje a jaeszcze jakbyś zdradziła jak masz na imię to by komplet był:happy:

Hmmmm Laura/Anastazja ma się ok według oceny mamusi bardzo żywotna dziewczynka spać ani leżeć niedaje:)) a w piątek się przekonam czy aby napewno wszystko ok z moją córenią choć niewyobrażam sobie i niedopuszczam innym myśli.

reklama
megik a ty to nie czasem Megikris???? BO kurczaczek mi się wszystkie dane prawie zgadzają..

No to się Miki ucieszył:laugh2:
ON tez kopniaczkami mamusi żyć nie daje:eek:
I puka jeszcze, że trzyma kciuki do piątku za swoją wybranke:-D
My we wtorek idziemy na kontrole do gin a następne usg jeszcze nie wiemy kiedy:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry