reklama

mamusie grudniowe:)

Maju dzieki;-)
no i udanej zabawy Sylwestrowej:tak:

Nieistotna moze w przyszlym roku zaszalejesz:tak: a nie mozecie zalatwic opieki dla mlodego i razem gdzies isc?
z siemiem lnianym podziwiam u mnie sama mysl przyprawia mnie o skurcze zolodka:baffled:

Cosmo bylo, minelo:tak:

reklama
Kasu mamy z kim zostwic dziecko, moja mama sie oferuje, ale co z tego jak nie mamy zadnych planow, a marcin nawet palcem kiwnac nie chce bo leje na to
a siemie mozna przygptowac na milon sposobow i w niektorych formach jest pycha, jak dodasz lyzke mielonego do jogurtu nawet go nie wyczujesz, albo uprazone razem z dynia jako dodatek do surowki lub do chrupania
oczywiscie ja tez nie przelknelbym glutow z ciepla woda

Cosmo masz zaciecie do dit hehe ja sie nawet nie porywam, ja nie potrafie nawet odstawic slodyczy a co dopiero dieta :)
trzymam kciuki

Atol zazdroszcze koncertu i ciesze sie razem z Toba :D
a co do butow żenujacy marketing

Nieistotna jakbyś wyglądała tak jak ja to tez byś zacięcie miała, uwierz ;-)

Michaś znowu mi dzis rzygnął zarzygał całe wyprane pranie, no, ale cóż... i jeśc nie chce mój bidulek :-(

Atol zazdroszcze koncertu...tez bym na jakis poszla.

Cosmo bidul Twoj Misio...mam nadzieje ze to nic powaznego.

Nieistotna to moze zaplanuj cos ... niespodzianke dla Marcina, sprzedaj mamie malego. Bo moze oboje czekacie ze to drugie cos zaproponuje/zorganizuje.

A mnie chyba jakies chorobsko bierze...wzielam dw gripexy max coby jutro byc nowka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry