reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mały śpi, drugi demon właśnie usypiany, szampan w lodówce, mleko na rano dla gnoma odciągnięte :-D
D. ma pomysł żeby w każdy Nowy Rok seksić się bez zabezpieczeń, aby dać szansę kolejnym dzieciom :baffled::szok::-D
U nas parafia jest naprawdę spoko, a na kolędę w zeszłym roku był proboszcz, bardzo sympatyczny i nie chciał kasy - powiedział że na pieluchy się nam przyda. W ogóle u nas fajna parafia, mają mszę dla ganiających dwulatków na przykład, gdzie można wszystkiego dotknąć, i nikomu nie przeszkadza, że dzieci są głośno i biegają :happy:
100 latek dla Mercuni!!!
A wam, drogie cioteczki, w Nowym Roku niech się szczęści i dużo zdrówka dla Was, waszych połówek i waszych cudnych maluszków :-)

dopiero doczytałam
moje dzieci tez chore
Maja ma anginę a mały zapalenie gardła + jeszcze czyści go... całą noc Maja wymiotowała a mały płakał. W dodatku te zeby. Wychodza 2 naraz i mały strasznie cierpi. Maja rozpalona, nie chciała leków połknąć.

Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku. Ja tam zaraz ide spać :-)

Kasu oby fryzura sie udała i impreza też:-)

Nonek, Kate szampańskiej radochy razem:-)

Aenye baw sie i szalej:-)

Roniaku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Kochani ściskam mocno. Ps co za bajkę oglądałaś, ładna chociaż;-) Uściskaj Jasia. Naprawi się:-)

Kasiu my na bank jedziemy w wakacje na jeziora łajbą. Koniecznie chce odpocząć. Jedziemy z dziećmi. I ja też dziś sie upijam:-p Zdrówka!

Ilona no i super że bedziesz miała jednak kogoś w domu. Bardzo udanej zabawy:-)

Kicia szalej też kobito!!! Z picolo np:rofl2::happy:

Wiecie co, moj T sobie dziś wymyślił ze pojedzie do Wałcza po motor. Wyjechał przed 3 i jeszcze go nie ma:rofl2: Czad co? Zarąbiasty wieczór mam Sylwestrowy. Zaczynam sie wściekać. Łosie śpią całe szczeście, ale mi źle. Zrobiłam poledwice pieczoną, pieczary, sałatke śledziową, w lodówce szampan i wodeczka, a ja siedze o suchym pysku. Ech:no:

No to jak sobie naleje, to z toastem pijąc z Wami powiem tak:
"Wypijmy za drzewa na nasze trumny. Oby rosły jak najdłużej";-):-D
Zdrówko:happy:

Do za rok kochane.

Hej Kochane ja juz mieszkam i mam internet od wczoraj ale teraz sie dopiero dolapalam, Agatka do niedzilei masakrycznie chora oszczedze szc\egolow, ale bylo srednio, dopierop teraz lepiej,super sie mieszka na nowym dommku, zrobie foty to wstawie, dobra sama jjestem wstawiona, u nas domowka dzis byla,

dziewczyny wszystkiego dobrego na Nowy Rok, jutro bede pisac normalnie bo juz dzis nie mam sil, powiem tylko ze na nowym mieszka sie super...

DOSIEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim bez wyjatku :tak:

reklama
hehe czwarta:)

Impreza taka sobie byla...nic szczegolnego. Pyza grzeczna z mama znajomych tylko cos chyba z nerwow kupsko w majty zrobila pozniej w pieluche nastepna , jeszcze jedna przez sen i rano jak ja M wysadzil to kolejna. I troche brzydkie te kupy A moze cos zjadla?
Nie wazne ...w kazdym razie ja sie niezle czuje. M ledwo zywy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry