reklama

mamusie grudniowe:)

cześć

u nas z Maja gorzej... wczoraj już było wszystko cacy a dzisiaj rano zwnou wy,mioty, Maja nie ma siły chodzić wyglada jak 7 nieszczęść no i dalej biegunka. Nic nie je! Idę zaraz do apteki kupię enterol może się choć trochę poprawi. Dzisiaj lekarza u nas nie ma, ale mam nadzieję, że przejdzie.
Michaś ma się już dobrze, nawet mleko rano zjadł

Wow wyprawa do Indii super. Ja tylko żałuję, że do Japonii nie poleciałam jak miałam zaproszenie od takiego przyjaciela z jakieś 5 lat temu, no ale cóż mowi się trudno :-p

reklama
Mam pytanie do dziewczyn mieszkających w UK... czy zamawiajac z Next'a przez neta mozna płacić przez Pay Pal? Bo kurde nie mam karty kredytowej takien do transakcji internetowych

witam:-)
spalismy dzis do 9, wsyscy po wczoraj wykonczeni. Brunio obudzil mnie buziakami
jak fajnie sie tak w 3 pokotlowac w lozeczku
no i D od 10 w pracy a ja mam mega lenia
musze obiadek wstawic i chalupe ogarnac, ale pozmywalam, wstawilam pranie, pije kawe o stwierdzam ze NIC MI SIE NIE CHCE

mialam super sen, zakupy ciuchowe w megawielkim sklepie z ciuchami typu topshop/urban outfitters:cool2:
w realu kasy brak:sorry2:

cosmo z tego co kiedys sprawdzalam mozna tylko karta; biedna Majeczka, zdrowka
roni ja wlasnie wyczytalam ze te objawy to sa leki nocne, podobno dzieci wyrastaja z tego:dry:
aenye zazdroszcze wagi:tak:

Sie witam i ja:)

U nas sylwester bardzo udany, biesiadowalismy praktycznie cala dobe. A teraz wrocilismy do kieratu prac niestety.

Cosmo jak Maja? Moze warto zeby ja obejrzal lekarz?

Kasu az zazdroszcze snu;-).

Sie witam
Cosmo zdrowka dla Maji
Roni Blanka pewnie rewelacja wygladala z tym brokatem :-) szkoda ze nie ma zdjec
Lucky zdjecie małej gdzies na galeri wklejałam ostatnio wiecej moze jutro na zamknietym jak znajde chwile
Kasu ja tez lubie tak rodzinnie w :-) łózku sie poprzewracać
Kicia jak sie czujesz ??:-)
Aenya super podroz do indii :-) ja maze o tajladni jak tylko skoncze cycolic postaramy sie o realizacje

Moje młodsze dziecko sie popsulo robi mi pobudki co chwila w nocy Filip tez jakos ostatnio sie czesto zacza budzic :confused: a ja mam piasek w oczach od paru dni z nie wyspania

ja po zakupach, mega wyprzedaże, zakupilam Hance w zarze kurtke jesienno wiosenna, spodnie, dwie pary rajstop

sobie zakupilam juz niestety bez wyprzedazy, spodnie narciarskie, buty i rekawice, alez sie ciesze:-D

gorzej bedzie jak wyciag z kredytowki przyjdzie, ale co tam raz sie zyje:-p

cosmo duzo zdrowka dla dzieci, szczegolnie dla Mai

Hej:-)
i ja się witam w nowym roku
wszystkie Was witam gorrrrąco i serdecznie pozrawiam
wsio przeczytałam, ale już nie skomentuję, bo jestem na chwilkę tylko:sorry2:
dziaisja byłam z Asią na "Madagaskarze 2"
trochę się pośmiałam:-D
potem byłysmy na zakupach i tak w ogóle spędziłyśmy w końcu czas tylko we dwie, super było!!!
jutro (a własciwie to już dziasiaj) raniutko jedziemy na narty do Czarnej Góry na narty /dzięki Ditka za zaszczepienie nowej pasji:tak::tak::tak:/
mam nadzieję, że wpadniecie na weekend 30.01-01.02. to się tam wybierzemy wspólnie

BUZIAKI:-)

witajcie,witajcie w Nowym Roku
Przede wszystkim wszystkiego NAJ NAJ
Dlugo mnie nie bylo bo nie mielismy netu,Mam teraz playa tylko,ale jakos dajemy rade.
Mieszka nam sie w PL super,mieszkanko jest fajowe. Dzieci zdrowe,Mercedes tylko styraszny marud mam ochote ja wystawic za okno,a Sara to usmiech od ucha do ucha cale dnie,a cale noce spi od ponad miesiaca.
Bede starac sie doczytac co sie u Was dzialo,ale moze byc ciezko wiec moze jakis fajny skrot?
Buziakuje

Hej,
Witam w Nowym Roku!;-)

Jeju, spanie do 10, zima za oknem, narty codziennie, zyć nie umierać. Szkoda że ostatni dzień tak...:-(
kate - buźka, jeju, ja chcę do was na narty!!!! Daj znać który weekend macie wolne z nonkami czy cuś. A ma już swój sprzęt, Ali też musze kupić bo też śmiga jak stary narciarz, szok, jeździ chyba lepiej od nas;-)

My sie ostatecznie na Sylwestra wkręciliśmy na prawdziwy bal z orkiestrą, było super, tylko ta inwentaryzacja w ten dizeń pracy mnie wykończyła, ale w sumie już po wszystkim więc co było a nie jest..;-)
Poza tym Nata chora (a jakże,fak:dry:) początki krtani, ale dzielnie łyka drugi dzień syrop z czosnku i na razie nie jest źle. A nóż widelec odpukać....?
Samochód na padł, silnik się poszedł ... świetnie po prostu, jutro idzie do remontu na 5 dni, o kasie nie wspominając...:dry:

I tyle chiba, buziam wszystkie!!!!

PS. atol
- hehe, no i git, ale taki narciarski strój posłuży ci dobrych parę lat. Ja własnie szukam dla siebie coś, no i dla reszty moich narciarzy też... Na razie A kupił sobie buty i narty, fak, jedna pensja, ale na szczeście na kilka lat spokój a jaka oszczędność na wypożyczalniach;-)

reklama
cześć
dziękuje z Mają juz lepiej od dzisiaj wczoraj leciała nam przez ręce, prawie cały dzień spała, ale odpukac dziś jest bosko w porównaniu do wczoraj.
Michałek zdrowy już, skubany ma taki apetyt, że potrafi 2 kromy chleba naraz wszamać, tylko od mleka go cos odrzuciło

pingwinek witaj po przerwie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry