maja_1980
grudniowa mama '06
Halo halo
U nas znow mrozik.
Wczoraj wybralismy sie na wyceiczke do Portsmoth. Super bylo...brakowalo nam poszwedania sie gdzies. Pyza sie dotlenila.
Zwiedzilismy akwarium i megawysoka (chyba 17m jak dobrze pamietam) wieze ktora czesciowo miala szklana podloge. Szok po prostu...mialam obawy zeby tam stanac. A Pyza jakby nigdy nic biegala i nie przeszkadzal jejwidok pod nogami.
Dzis odpoczywamy. m zabral niunie na zakupy a ja sie lenie
Pingwinku fajnie ze juz w PL
KAte zazdroszcze gor...marza mi sie ... ale chyba nie w tym roku.
Dita zdrowia dla Nat
A gdzie Nieistotna???
U nas znow mrozik.
Wczoraj wybralismy sie na wyceiczke do Portsmoth. Super bylo...brakowalo nam poszwedania sie gdzies. Pyza sie dotlenila.
Zwiedzilismy akwarium i megawysoka (chyba 17m jak dobrze pamietam) wieze ktora czesciowo miala szklana podloge. Szok po prostu...mialam obawy zeby tam stanac. A Pyza jakby nigdy nic biegala i nie przeszkadzal jejwidok pod nogami.
Dzis odpoczywamy. m zabral niunie na zakupy a ja sie lenie

Pingwinku fajnie ze juz w PL
KAte zazdroszcze gor...marza mi sie ... ale chyba nie w tym roku.
Dita zdrowia dla Nat
A gdzie Nieistotna???
mamy juz pierwsze zdania, hehe, np. 'nie ce amku / pać', 'tata tań (wstan), oć tam', 'jes jejec' (jest ksiezyc), 'papa dziadziu' itp ;-) powtarza wszystko, kocham cie tez
ciesze sie bardzo!!!
ciekawe kiedy to sie skonczy 

Browara musze walnąc na dobry początek pracy w nowym roku;-)
w brzucholu co przy wzroscie 160 daje masakra widok, nei wiem czemu tak w pasie tyje

mam nadzieje, ze mnie babka nie pozre zywcem! a to jeszcze taki stary typ wykladowcy, och
od 3.30 do 5.50 nie spal, jeczal, wil sie, wstawal, kladl, poplakiwal, chcial butle, cyca, smoka - na zmiane. w koncu o 5.50 sie zesral i bylo mi glupio, bo widac, ze brzuszek go meczyl. a ja sie na niego wsciekalam. a najlepsze, ze on o 7.40 jakby nigdy nic sobie wstal, rzeski i zadowolony - o mnie tego nie mozna powiedziec, wziawszy jeszcze pod uwage, ze mialam drugiego towarzysza nie doli po lewej, znaczy sie Filipa