reklama

mamusie grudniowe:)

to co pisze kasu to rewelacyjny sposob
olewka
ja kiedys sie wczuwalam i przejmowalam ale tez mam zlewke i chce mi sie smiac jak on sie obraza etc ;-)

od wczoraj ma wscieklizne bo zgubil klucz od piwnicy ( to nic ze zawsze mu trabilam zeby odwieszal na haczyk) a w sb mial gdzies jechac i musi wyjac stamtad jakies wazne rzeczy
probowal mlotkiem etc ale klodka jest nieugieta
i od rana sie wkurzal
na moja prosbe zeby zdjal czapke jak jest w domu i je sniadanie prawie sie ugotowal na czerwono
generalnie odpowiedzialam ze moze sie wsciekac ale nie tutaj bo wyzywanie sie bo zgubil klucz mnie nie interesuje :-p
ale juz sie okazalo ze ktos tam to przyjdzie otworzyc
faceci sa malo skomplikowani ;-)

jak ktoras mnie zna to wie ze ja jestem pedantka walnieta na glowe
zreszta przy moich dzieciach "porzadek" trwa gora jeden dzien
i tak trzeba prawie codziennie odkurzac i takie tam
pani jest fajna i lubie miec swiadomosc ze zawsze raz w tyg mam posprzatane i juz
ale wiecie jak to jest
jak sie nie przypilnuje albo cos to posprzatane troche po lebkach albo znajdujesz wielkiego kota z kurzu w kacie ;-)
teraz jeszcze jest pani na zastepstwie i robi rozne dziwne rzeczy
i tak nikt nie posprzata tak jak ty sama

co do spania to moj tez ma wieczorem rozne dziwne akcje
czasami lazi po korytarzu albo chowa sie za wozek i luka co robimy
ostatnio zamykam drzwi do pokoju ( raz polozyl sie z calym asortymentem pod drzwiami jak widzialyscie) ewentualnie pobuszuje po pokoju i sam wlazi do lozka
ale ogolnie ok
mloda zasypia wlozona do lozka w 5 minut mistrzyni
ale taki to chyba wiek

u mnie gile sa i juz mnie ch.j strzela bo nie wiem co ze zlobkiem mlodego!
ech

roni gratulacje!
co w oncu wybralas?
i gdzie?

nieistotna jak mlody?

reklama
Sie witam

U nas lepiej bo od wczoraj nie bylo wymiotow, goraczka sie niestety nadal trzyma, grypa zoladkowa przeszla ale zaczal sie kaszel i wyglada ze przejdzie z jednej choroby w druga
no i dzis w nocy musialam sie z nim bawic o 1.40 do 4 rano :eek:
i zalapal w goraczce dziwna jazde by obgryzac paznokcie, nie bylo po chwili co obgryzac wiec obgryzal u nog :happy:
ogolnie jest git, tylko marudny

Kasia trzymam kciuki by te zeby wkoncu wyszly :)

a ja dzis pieklam pierwszy chleb, zwykly pszenny, maka, woda, jajo, drozdze i nawet wyszedl, zupelnie inny niz ten ze sklepu, trzeba sie przyzwyczaic bo ma inny smak bez tych wszystkich ulepszaczy
Sugar ja mam ten automat z lidla- niemiecki bifinett, ma wszystko co potrzeba czyli 2mieszadla, dobra moc, 12 programow i ustawianie gramatury na 750kg 1000kg 1250kg
3 stopnie zarumienienia skorki itp
kosztowal 180zl i ma 3 lata gwarancji :tak:

23m8tah.jpg

i1n2ip.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Jak masz zaciecie do pieczenia to warto sobie sprawic taki gadzet, bo wiem ze lubisz zdrowa zywnosc, taki chlebek moze i krocej lezy ale za to zero chemii
ja kupialam tanszy bo balam sie ze moj zapal bedzie slomiany i zeby potem nie bylo kasy szkoda :-p
poza tym laski mowia ze ten automat robi swietny dzem, ciasto drozdzowe, nawet keks, wygniata ciasto na bulki do piekanika, ciasto na pizze a nawet na pierogi i markaron

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry