reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna z wyglądu przyszniasty strasznie ten chlebek
No bida mała buzaczki dla Filipka, oby szybko doszedł do siebie

Maciek do dalej niech te zębole rosną, :tak:

Ja idę do domu i też lekarz umówiony na wizytę:confused2:

reklama
Jejku Nieistotna jaki cudny chleb!!!No i zdrowka dla F. U nas wszystkie 3 wymiatały w nocy.
U mnie przez cholernika "Marysine" buły wyrastają właśnie:-p

Kasiu u nas koszmar straszny cd. Genealnie szpitalk w domu. Matylka oczy juz ropiejące, chłopaki jakby lepiej, gorączka pow 38 do nocy wczoraj sie utrzymywała, juz udaje sie zbić nurofenem. Inhalacje i diphergan dostają. Tzrymam kciuki za owocne ząbkowanie Maćka. Nurofen na 3 dni na noc polecam;-)

Maju będzie dobrze:tak:.

Roni ładny ten na nodze:-). I gratuluję decyzji:rofl2:

Agutka i jak po wizycie lekarza???

Dita olej focha. Pamiętaj o sobie zawsze!!! to Twoje życie, a że foszy, to szkoda go bo swój czas marnuje. Mógłby go spożytkować w bardziej ludzki sposób:-).

Sugar, ja też najchetniej podpisalabym sie pod oststnimi postami Kasi;-):-D

Kasu, Anitko buziaki wielkie.

Wszystkie Was ściskam kobitki.

Łumieram normalnie. Cała jestem połamana, grypa czy co??:eek: Bolą stawy, katar zatoki rozsadza i nos mam cały obszorowany chusteczkami. Bu. Do wyplucia.
I bidny T który dzielnie przejął totalnie wszystkie obowiązki w domu od dzis już kicha:baffled::no::confused2:

a u naspada snieg trlala i jest pieknie

Mam nadzieję, że i u nas za tydzień sypnie, bo mi się narty z Ditami marzą...

i tak nikt nie posprzata tak jak ty sama

hehehe:-):-D:laugh2: u mnie każdy posprząta lepiej niż ja:tak: niecierpię sprzątania, bleeeee... ale posprzatanie lubię mieć:tak:

a ja w pon ide robic tatoooooooooo:-D:-D:-D

WOW!!! super:-)

Ja idę do domu i też lekarz umówiony na wizytę:confused2:

A dlaczego??? co się dzieje?

BTW.... Natala zapisana do przedszkola, juppi:tak:
państwowego, od września:laugh2: co prawda zapisy od 2 marca, a listy dzieci znane dopiero od 15.04, ale ja już "zahandlowałam":-D i Natalka jest już przyjęta
ale jestem szczęśliwa:happy:

Kasiu i Nieistotna współczuję nieprzespanych nocy
Kasu super się czyta o Twoim szczęściu:tak: buziaki
Lucky ściskam mocno

nieistotna - mmmmm - ja chcę takiego chlebka!!!!
kate - niech pada, niehc pada ale śnieg, bo na razie to co np u nas się dzieje to listopad w najgorszej wersji:confused2:
lucky - zdrowia życze!
roni - super, bardzo mi się podoba. a Marek ma miec też?
resztę buziam i spadam spać bom wykończona:confused2:

Cudny chlebek Nieistotna :tak: My swego czasu piekliśmy sobie żytni na zakwasie - wbrew pozorom był nawet do tygodnia jadalny bez ulepszaczy, ale zwykle znikał szybciej ;-)

Lucky, biedulinko, cała rodzinka u was musi być wykończona... Ale jak z gorączkami lepiej to znaczy kryzys minął, nie? Buziaki i dużo zdrówka!

Roni, gratki tatuażowe, fajne wzorki :-)

Kate, kombinatorko ;-) My planujemy wepchnąć za rok , od grudnia/stycznia do przedszkola, jak będzie miał 3 latka. W Gda super nie ma miejsc, ale podobno trzeba zgłosić się w kwietniu internetowo, a potem w grudniu ponowić i wtedy miejsca na 99% będą.

Melduję że wasze kciuki pomogły (tfu tfu) bo oba demony śpią i oba o dziwo u siebie w pokoju. Nie mogę wyjść z szoku :szok: Może w końcu się wyśpię :-)

I macie... dwa czteromiesięczne demoniątka ;-)
4mcewo5.jpg

reklama
Marek bedzie mial na lydce ale inny wzor (smierc ;-)) tez fajny
tak sie ciesze ze lo

odchudzam sie intensywnie i poprostu musze miec bodziec ktory odwroci moja uwage :confused2: juz 6 kg na minusie a jeszcze jakies 25 do zrzucenia....

Kasia, Blance niby ida zeby ale ich nie widac ciagle
kto tak powiedzial o przedszkolach :eek:
na orunii jest w ciul miejsc bo new porzedszkole

Kate, Jasiek od wrzesnia nastepnego roku dopiero

Lucky, wspolczuje strasznie, mnie nawey jak jedno rzyga to przerazonam, niczego tak nieznosze jak rzygania...

Nieistotku, ciesze sie ze z Fifka lepiej
super chlebus :tak: gdyby nie to ze na jedzenie patrzec nie moge to bym z checia zjadla :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry