reklama

mamusie grudniowe:)

Kate, kombinatorko ;-) My planujemy wepchnąć za rok , od grudnia/stycznia do przedszkola, jak będzie miał 3 latka. W Gda super nie ma miejsc, ale podobno trzeba zgłosić się w kwietniu internetowo, a potem w grudniu ponowić i wtedy miejsca na 99% będą.

Ale specjalnie czekacie do grudnia? bo zgodnie z przepisami nie trzeba
wystarczy, że rocznikowo ma 3 lata i jest git
u nas też nie ma miejsc, ale zobowiązałam się do wolontariatu /1-2 h w tyg./
w sensie logopeda, psychoterapeuta, itp... w razie potrzeb
i dlatego mówię, że "zahandlowałam", hehe:-D

no i idzie Natalka od września 2009 roku
a od 5 lutego dodatkowo zaczynam "pracę" w szkole
i wtedy też będę mogła chodzić do tego przedszkola na te 1-2 h z Natalką, zacznę od badań przesiewowych logopedycznych, a potem w miarę potrzeb będe darmowym logopedą przedszkolnym
mam nadzieję, że zrozumiałyście o co chodzi:baffled:
padam na pysk i już mi literki latają

Kasiu super, że dzieci już śpią

Roni - rozumiem, że chcesz, żeby Jaś poszedł do przedszkola jak będzie miał 4 lata, tak?

reklama
helou
Roni juz mnie boli noga na sama mysl klucia. Ale zazdraszczam rysunku:-).

Kate Tobie juz gratulowalam przedszkola cwana bestio;-).

Nieistotna super chlebek. Ja tez taki chce.

Ja uderzam do przedszkola od wrzesnia. Juz niedlugo czekaja mnie walki z babami. Nie chce zeby Manka szla do tego co Julka.

Atol fajowo masz. Ale ja powiem jedno, mam nadzieje, ze u nas nie spadnie ani gram sniegu. Pierdziele, teraz juz jest po ostatnim tylko bloto i syf. A w gorach niech pada do woli, nawet do lipca.

Kasia podobni sa. Nie tacy sami, ale podobni.

My zdrowi. Niestety u Cosmo prawie tragedia. Wczoraj wybrala sie z malymi do lekarza. Maja ma zapalenie oskrzeli na granicy z zapaleniem pluc, mlody zapalenie oskrzeli. I sama Cosmo chora. Dzieci dostaly antybiotyki, Cosmo antybiotyk ode mnie, bo ja zlapalo wieczorem. Dzis z mlodym lepiej, za to Maja caly dzien spi.

Kate, ja nie chce jak bedzie mial 4 lata
chce od tego wrzesnia, ale kolejki takie
a zapisany w kilku miejscach
niestety...

Aha...już wsio rozumiem
bo napisałaś, że od następnego września i to mnie zmyliło

Nata też od tego września co dopiero będzie:-)

we Wro jest jakaś internetowa rekrutacja:baffled: dostaje się punkty za "przynalezność rasowo-zawodowo-statutowo-pobytową"
koszmar:crazy:

Kasiu bracia podobni, ale jednak inni, super!!!

Sie witam
Kasiu gratki dla chlopakow, moze dzisiaj taki dzien bo moje tez oba w krainie snow. A ostatnio to Sara kolo polnocy dopiero.
U nas luz z przedszkolem chyba bo juz dzwonilam,mam zadzwonic z koncem lutego bo moze juz beda miec listy, Mercunia pojdzie do tego samego przedszkola co ja 25 lat temu!
U nas w Wawie jest tez nabor przez internet, nie wiem jeszcze o co chodzi, ale trzeba sie zapisac , a swoja droga zapisac w danym przedszkolu.

Spadam, mam w koncu chwile dla siebie wieczorem, mam nadzieje ze nie zapesze i mlodszy glonik nie wstanie na zabawe...bo udusze.

Ostatnia edycja:
nie, no Kate on bedzie chodzil od 2010
ja bym chciala od tego ale nie ma szansy sie zalapac bo takie kolejki, juz dawno zapisalam
z reszta wszystko mi jedno i tak siedze w domu i tak

ja tak wytresowalam gluty ze prawie caly dzien opiekuje sie tylko jednym hyhy spa na zmiane :-D czasem bywa ze sie wylamuja ale generalnie jak jestem z nimi sama to skutecznosc w 85 %

Jezu ale byla histeria przy usypianiu grrr az mam ciary

Kate super ze sie udalo juz zalatwic miejsce, gratuluje
od kiedy oficjalnie sa przyjecia do przedszkoli, bom nie kumata w tym temacie wogole a planuje poslac we wrzesniu Filipa (chociaz to nic pewnego bo jak marcin nie zalozy dzialalnosci to go nie przyjmna bo oficjalnie bedziem oboje bezrobotni ale rownoczesnie czekamy na otwarcie prywatnego przedszkola)

Roni wow 6kg gratuluje, stosujesz MŻ? :-p bo ja mam do zrzucenia 8kg i po wielku walkach ruszylo o 1kg w dol porazka a mam problem w sumie tylko z oponka bo reszte mam szczuplutka, ale w brzuchu 90cm w obwodzie co przy wzroscie 160 daje porazke... cwiczysz cosik?

Nona przekaz Cosmo nasze pozytywne fluidy i zyczenia zdrowia!

Kasia oba cudni :-) i na tym foto widac roznice aczkolwiek ogolnie i tak podobni...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry