Roni21
Spider's Web
Kasia, wiem ze sa tansze odpowiedniki, zelixa np, ale niby to to samo, a ja bardzo zle sie czulam
teraz tez czasem nie jest najlepiej, ale przynajmniej nie schizuje ;-)
nieistotna ja mam 15, ale 2 x dziennie, lekarz przepisal, nie bylo problemu zadnego
u mnie raczej nie bedzie problemu jojo, zacznie sie lato akurat jak skoncze z meridia wiec spacery, spacery i jeszcze raz spacery plus rower
ze jestem zdesperowana i spadek wagi dzial bardzo mobilizujaco i wiem ile to wszystko mnie kosztuje, nie dopuszcze juz nigdy to takiego stanu
a blizna po cc sie rozeszla po porodzie z Blanka
mam zakas kategoryczny wysilku bo moze sie porozlazic i takie tam
basen u mnie odpada ze wzgledow logistycznych
meridie juz raz bralam, wiem mniej wiecej wiem na czym stoje
a te zabiegi to ta bierznia, chociaz jakas imitacja spacerow bedzie...
Nona, mam cos jakiegos, nie wiem jak sie nazywa bo dostalam
smaruje sie uda i brzuch, na to cos w rodzaju folii, na brzuch folia plus pas poporodowy i w tym siedze, efekt powala na kolana
po niecalym miesiacu prawie zero celulitu, i duzo mniej skorozwisu
a nigdy nie wierzylam w takie rzeczy
sprobowalam w ramach mojej despreracji
jeden minus tego wszystkiego tj to ze po wysmarowaniu sie jest mega zimno i zalewa mega zimny pot, ale na ulotce to pisalo
teraz tez czasem nie jest najlepiej, ale przynajmniej nie schizuje ;-)
nieistotna ja mam 15, ale 2 x dziennie, lekarz przepisal, nie bylo problemu zadnego
u mnie raczej nie bedzie problemu jojo, zacznie sie lato akurat jak skoncze z meridia wiec spacery, spacery i jeszcze raz spacery plus rower
ze jestem zdesperowana i spadek wagi dzial bardzo mobilizujaco i wiem ile to wszystko mnie kosztuje, nie dopuszcze juz nigdy to takiego stanu
a blizna po cc sie rozeszla po porodzie z Blanka
mam zakas kategoryczny wysilku bo moze sie porozlazic i takie tam
basen u mnie odpada ze wzgledow logistycznych
meridie juz raz bralam, wiem mniej wiecej wiem na czym stoje
a te zabiegi to ta bierznia, chociaz jakas imitacja spacerow bedzie...
Nona, mam cos jakiegos, nie wiem jak sie nazywa bo dostalam
smaruje sie uda i brzuch, na to cos w rodzaju folii, na brzuch folia plus pas poporodowy i w tym siedze, efekt powala na kolana
po niecalym miesiacu prawie zero celulitu, i duzo mniej skorozwisu
a nigdy nie wierzylam w takie rzeczy
sprobowalam w ramach mojej despreracji
jeden minus tego wszystkiego tj to ze po wysmarowaniu sie jest mega zimno i zalewa mega zimny pot, ale na ulotce to pisalo
Ostatnia edycja:

malo na zawal nie padlam
kij wie co to ;-)
ja mam problem wlasnie tylko z oponka, a nie mam czasu na cwiczenia, bo tu potrzebne sa aeroby minimum pol godziny, czasem pykne cos 8minute 
, ale znalazłam pewną motywację tzn że przed kolejną ciążą muszę zejść do wagi z przed Alicji tzn 57-58 kg, o rany jak ja dam radę