reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Bardzo się cieszę Dita że szefowa ma jednak serce, teraz sobie odpoczniesz w domku..szybko się przyzwyczaisz do odpoczywania :-)

Hej mamuśki :-)

Miałam z Wami posiedzieć ale nic z tego.. leze plackiem
brzuch mnie boli, skurcze lapią.. chyba wroce do szpitala na wlasne zyczenie bo martwie sie troche.. niechcialabym wcinać się Roni w kolejkę :-):-) tymbardziej ze moj Filipek ma zaledwie 2kg

Wczorajszy dzien straszny.. Rano zmarla babcia mojego M. byla mu bliska..
A jeszcze przedwczoraj smigala pelna zycia.. wylew.. i koniec..
I ta pogoda.. brrr

Dziwne jeszcze ze nie mam depresji :happy:

Cały czas przypomina mi sie ten moj sen sprzed miesiąc w ktorym urodzilam dziecko 5 listopada
Mam nadzieje ze sie nie spelni..

Zmykam lezec
Caluski

Dita, super że się bezboleśnie udało :-)
Zobaczysz, z bb nie będziesz się nudzić!

U nas też śnieżek... trochę za wcześnie, co?

dita super

a u nas nie pada snieg, o czym wy mowicie?
ale rodzice wracaja z Gdyni i podobno plugi sniezne jezdza:szok:

cos jeszcze chcialam ale zapomnialam, a tez nie lubie zimy i zazdroszcze tym co jej nie maja

Dita przyzwyczaisz się do leniuchowania i to tak szybko, że nawet nie przypuszczasz a w deprecha to my CI wpaść nie pozwolimy:-D

Nieitotna no trzymaj się kobieto bo ROni CI nie wybaczy jak się jej w kolejke wepchasz:-p

reklama
Atol biore no-spe i magnez
ale magnez juz przedwkowalam (dawka zalecona przez doktora) wiec musze sobie zrobic przerwe bo inaczej zoladek nie dal by mi zyc :happy:

Jeszcze tylko 6tc zaciskania nożek hehe

Do góry