reklama

mamusie grudniowe:)

No to hej...

jakoś przeżyłam wczorajszy dzień :) dzisiaj sobie trochę posprzatałam, zaraz zrobię obiadek i będzie git.

Nieistotna - witamy!!! i trzymamy kciuki za zdrówko Twoje i Filipka!

Jutro już wskakuję na 9 miesiąc???

reklama
wezcie nie straszcie... juz 9....!????

nieistotku - trzymaj sie, dziewczyno! i Filipkowi zakaz wychodzenia na dwor przez najblizsze 3 tyg :-) normalnie szlaban i koniec!
2kg to juz niezle, nie ma co sie martwic, ale dobrze by bylo, gdyby jeszcze ok.1kg dobral :-)
wspolczucia dla twojego m... straszna jest taka strata :-(
a jak twoi rodzice? ruszylo ich cos serce, kiedy lezalas w szpitalu? pomogli ci jakos?...

ja wam powiem, dziewczyny, ze jak tak was czytam, szczegolnie twoja historie, ilonko, to po prostu mam ochote sie rozplakac ze szczescia - mam takich wspanialych, kochajacych rodzicow... naprawde, tak o mnie dbaja, szczegolnie teraz (strata mojego pierwszego malenstwa byla dla nich tez ogromnym ciosem)... po prostu nie ma dnia, zebym im nie dziekowala w myslach :-) no i czasem na zywo tez ;-) za wsparcie, za pomoc, za milosc...
przepraszam, ze sie tak wywnetrzam, ale jakos mnie nagle taka fala wdziecznosci zalala...:tak:

Nieistotna trzymaj się kobietko, bądź dzielna:-)
Sugar super że remont się kończy:tak:
Kate_less no to wielkie gratulacje jutrzejszego 9 dzidziulka:happy:
..aenye :-)
Dobre pocieszanki to nasze BB grudniowe;-)

Muszę spróbować z potasem... chociaż oczywiście tabletki u mnie odpadają (wątroba). Kiedyś po potasie leciała mi zresztą piana z ust (fajny objaw, co?) Ale pojem sobie pomidorków, nie zaszkodzi. Chociaż kiedyś jak miałam niedobór potasu (stwierdzony z badań krwi) to akurat wcale nogi mi nie drętwiały...

Kulka - dziad ma pieprzony obowiązek mieć kundla na smyczy i w kagańcu. Ja zawsze opieprzam ludzi z bloku z tymi ich brytanami i mówię, że sobie nie życzę tego psa ze mną w windzie, niech czeka na następną, jak sobie wymyślili bez smyczy i kagańca jeździć. A co!
Kate_less - już 9???? :szok: To i my zaraz dołączymy :tak:

Slyszalam ze u Was zima sie zaczyna oficjalnie. Sniezek itd. A u nas nic z tego. Jak zwykle deszczyk. Chociaz jest cien nadziei na sloneczko, czuje to....maby maby :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry