reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czytalam wlasnie na interii ze w Poznaniu urodzily sie piecioraczki. Hmmm powiem tak: szczescie ogromne. ale ja od razu bym miala chyba depresje poporodowa. Jednak trzymam kciuki za ta kobitke. A my chyba nie mamy w grudnioweczkach zadnych mnogich ciaz co??? :confused:

nie aga nie mamy żadnych bliźniaczkó ani trojaczkó ani tymbardziej pięcioraczków...

Nieistotna kładź się szybko do uzia i ściągaj gosći jak najwięcej
Oby się tak dalej rzucali i będzie super:tak:

Moja dzidzia ma czkawke 2 razy dziennie. czy to nie szkodzi mu???
jedyne pocieszenie ze chyba jest ulozone glowka do dolu bo tam najwiecej wyczuwam te drgania jesli tak to mozna ujac

hej
laski jutro ide do szpitala mam nisko dzidziusia musza wyliczyc doklaadny termin gdyz maja rozbierznosc 3- 4tyg miedzy miesiaczka a usg mam skurcze napinajace . i bardzo nisko jes pachwiny uciska i mam zapalenie drug moczowych beda to leczyc, wiec tak to wyglada n a 8 mam sie stawic, pozdrawiam jak wroce to sie odezwe

Megik trzymamy kciuki za Ciebie, wszystko będzie dobrze, wyleżysz się w szpitalu i maluszek nie będzie już się pchał do dołu:-)
Aga moja dzidzia ma czkawkę też 2-3 razy dziennie, ale nie przejmuj się bo to maluch pije wody płodowe i dlatego my to odbieramy jako czkawkę !

reklama
Megik - trzymamy kciuki!
Dzieci bardzo często mają czkawkę (moja dzidzia ma kilka razy dziennie - nawet nie liczę), a zwłaszcza 10-25 minut po moim posiłku. Gdzieś wyczytałam, że po posiłku mamy zmienia się smak wód płodowych i dzidziuś zaczyna ją pić jako coś nowego. Czasem robi to tak łapczywie,że dostaje najprawdziwszej czkawki - ale jest to również ćwiczenie przepony i to mu absolutnie nie szkodzi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry