reklama

mamusie grudniowe:)

Czarna chyba Cię kobietko myślami przywołałam:tak:
Mam pytanko: coś wpominałaś, ze będziesz materacyk do łózia kupowała?? BO ja mam dylemat czy dokupić czy nie:baffled:
Czekamy z Synkiem na wyniki usg i na jakieś zdjęcie naszej wybranki:-D
NApewno wszystko będzie ok:happy:

Dzięki za cynk z tą czkawką
TO jek dobrze diagnozuje to Mały też ma kilka razy dziennie:tak:

reklama
Kate to nie brak czasu ale berdziej jakaś ogólna niechęć na wszystko co mnie otacza chyba wpływ ma pogoda na mnie, normalnie nic mi sie niechce nawet kompa odpalić:)))
Sa_raa tak bede kupować materac to łóżeczka bo to coś co tam jest materacem raczej nie nazwe:)) a bede kupowac chyba kokosowo-piankowy?? ale jeszcze niezdecydowałam, w przyszłym tygodniu wybieram sie na ostatnie zakupy.

a ja byłam dzisiaj u gina :)
dzidzius się obrócił!!! wiec jest wszystko ok :-)
ale duży jest chłopaczysko wazy juz 2500!!! i ma duza głowe
no generalnie kawał chłopa wiec nigdy nie wiadomo czy sie na tym cieciu nie skończy
ale wszystko jeszcze przede mna ;-)
oprócz tego wyniki jak ta lala a morfologię mam lepsza niż na poczatku ciązy!!!:cool2:
jak się doczłapie do jakiegos skanera to wam pokaże małego:cool2: bo ja znowu na obcym, teraz w waw ale juz lada moment bedzie własne mieszkanko
juhuu

gratulacje sugar! :-) Super, że się obrócił :-)
A duża główka to ile?
Ale się nie martw - gin mówi, że teraz te pomiary to takie umowne bardzo, podobnie jak waga - nawet do 1 kg może się zdarzyć różnica przy porodzie (też zależy od metody - u mnie przy dwóch metodach było 2100 i 2800 ostatnio).

A mój synuś słabo czka - raz na tydzień, czasem na dwa tygodnie mu się zdarzy taki epizod. No ale na USG ruchy oddechowe piękne, więc to chyba bardzo indywidualne :tak:

JA TEZ NIE!!:no::no:Sugar, gratuluje! po 1 - prawie gotowego mieszkanka, po 2- obroconego dzidziusia. i zazdroszcze, bo moj sie jeszcze nie obrocil. przy czym pani doktor mnie pocieszyla, ze w woj.w gdansku mimo wszystko probuja naturalnie:angry::angry:wyniki krwi tez mam jakies do dupy:baffled::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry