Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Megik trzymaj się i powodzenia.:-)
Czkawka u mojego łośka to norma i też nie liczę, bo tak często. Liluch też był czkawkowy, ale lekarz mówił że mu to absolutnie nie dokucza jak dorosłemu:-), także teraz się nie przejmuję wogóle.;-)
Megik, trzymaj sie. zycze Ci zeby wszystko bylo w porzadku.
Co do czkawki, to moja tez ma czesto,ale po porannej kawie to ZAWSZE!maly kawosz mi rosnie;-);-)
ps.nie wiecie czy mozna pic kawe, jak sie karmi?
To zależy od Ciebie, jeżeli dzidzia po niej zaśnie to ok ;-), chociaż kofeina nie jest najdrowsza dla takiego maleństwa. (Ja odstawiłam kawę jescze w ciąży więc było mi łatwiej). Teraz też nie bedę pić po porodzie choć w ciąży jeszcze pijam
Inka jest też dobra;-)
Kulka -nikt ci nie zabroni pić kawy, ale jeśli dzidzia nie będzie chciała spać lub będzie miała kolki, to będziesz musiała zrezygnować przez jakiś czas.
Nieistotna - nareszcie coś się układa... żebyś sobie załatwiła to dofinansowanie z MOPS-u to byłby git!!!
Mój dzidziol ma czkawkę często - nawet nie liczę... to nic nie szkodzi!
Kawka - można pić z umiarem, czyli tak, jak w ciąży... ja piję jedną dziennie rano i jest OK. Tak też będę piła po porodzie...
Boże.... jutro 9 miesiąc!!!!!!! Zaczynam się bać
to takie regularne 'podskakiwanie' w brzuszku, zwlaszcza po wypiciu wspomnianej kawy albo soku. bardziej delikatne niz normalne ruchy, takie 'rytmiczne'.
co do kawki to ja mam niskie cisnienie i bez kawki chodze jak zombie.jak maluch odziedziczy je po mnie to pewnie nie zauwazy ze kawe pilam.zobaczymy;-)
hello
megik glowka do gory napewno w szpitalu niepozwola aby malenstwo zaszybko wyszło.
Co do czkaweczki to moja corcia ma bardzo czesto i czasami doprowadza mnie az do szału. A tak pozatym to czujemy sie ok tylko czasem tak mnie kopie ze az mam łzy w oczach) A jutro mam USG i aż mi serce pika na sama myśl oby dobrze było
Witamy Czarną... coś ostatnio zamilkłaś... rozumiem, że sprawy sypialniane są OK i nie masz dla nas czasu???
Co do kawki - oczywiście wszystko zależy od dziecka... jak będzie spokojne i OK, to pić można, ale jak będzie niespokojne, miało kolkę, i inne - to musisz odstawić kawkę! niestety...