reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
serio???
a gdzie to napisala o tej madonnie?
ciekawe gdzie i ile bilet bedzie kosztowal hehe
ale dziwne ze mowia tak pozno o tym

ceny spadly duzo ale tez zalezy od dzielnicy , u nas w sumie spadly nieduzo, co jest dobre dla nas gdybysmy chcieli brac kredyt hipot pod dom

kamila wspolczuje malemu ale nie przejmuj sie , to mija
moja miala bebilon pepti a teraz juz wsowa wszystko i jest ok

dzisiaj pogoda na spoicha albo samobojstwo grrr

kate fajnie ze sie spotykacie weekendowo :tak:

maja jak zwykły przeciwbólowy nie działa to zapodaj sobie taki rozkurczowy jakiś, może kręgi szyjne i masz ucisk i Cię głowa boli:confused:
a może to z za dużej adrenaliny...kciuki trzymam za tą pracę:tak:
Dita, Kate wypijcie za nasze zdrowie:tak:

Roni fajnie wyszło, ale myślałam że będzie mniejszy:tak:

Anitka buźka:tak: , za pamięć o mnie.

no i te godziny pracy okropne są , ja jak jestem na 2 zmianie tzn od 10 do 18 to jak wracam do dom to mi się nic nie chce, oby do lata 18 to będzie jak południe ;-)

u nas ogólnie wszyscy zdrowi, nie włuczę się po marketach i innych skupiskach ludzisków co buy nie przywlec czegoś do domu, do Ikei bym z chęcią pojechała, ale odpuszczę sobie dopuki to cholerstwo w powietrzu nie wyginie:baffled:

mam skierowanie na kolejne badania dla Alicji Ig na roztocza, i test potowy nie wiem co to jest , ale zaraz się dowiem z neta, no i żeby tą tarczycę zrobić bezpłatnie to muszę iść do endokrynologa, bezsensu, ale ta pediatra nie chciała mi dać skierowania, a mogła :crazy:

U nas też tak jak by pazurki wrastające u nóżek, ale co pójdę do lekarza to zapominam zapytać, a u rączek też ma Alicja słabiuteńkie i chyba jej dam jakieś witaminki bo ostatnnio usta jej pękają z wysuszenia, choć pani Dr powiedziała że jak je owoce i warzywa to żeby nie dawać witamin,
Mam ochotę na ten Kidabion, o którym piszecie:tak:

hejo...

jesli chodzi o pazurki u nas u stop tez niezbyt sa...

MAdonna ma byc 15 sierpnia na warszawskim bemowie, wlasnie tez wyczytalam...

u nas choinka w tym roku balkonowa wyjechala w zeszla sobote

a ja nadal mam dola, dzis ostatnia wyplata z firmy a za miesiac nie wiem co tzn chce isc na bezrobocie, nawrzucalam sobie mase ogloszen do aktowki z pracuj.pl ale jeszcze musze napisac list motywacyjny, boje sie jak diabli bo z kasa naprawde mega dol, mam takie chwile ze jak pomysle co bedzie za miesiac to sie boje jak nigdy :(( help!!!!!

Agaton wierze w Ciebie, na pewno bedzie dobrze. U nas mega dol od kilku miechow, na poczatku sie strasznie przejmowalam, ale teraz juz przywyklam:-p.

Ja czekam na towarzycho:-).

Hej Kicia :-)
ciekawe jaka cena biletów chyba zaczne odkładac
Agaton nie martw sie bedzie dobrez napewno cos znajdziesz fajnego :tak:
No to my juz po pierwszym podejsciu do bebilonu :-) 50 ml zjadł jak na niego to duzo :tak: jescze jak 400 gdzies przemyce to bedzie rewelka :-D

Kicia jakaś taka lakoniczna jakby dziś ;-):-p

Agaton, ściskam mocno. Nie martw się na zapas. Kasa się zawsze jakaś gdzieś znajduje jak naprawdę źle jest. Nonek, u nas jak u ciebie.. też się przyzwyczaiłam ;-)

reklama
kamila, a musi to mleko pic?? moj juz dawno bez mleka zyje. znaczy owszem, czasem z platkami dostanie, plus jogurty, serki itp. ale chyba obylby sie bez tego?

witaj, Kiciu! :-)

kasia, no to swietnie z wtorkiem! kurcze. to albo bede wczesniej z Maksiem albo pozniej z Fiolem.. cholera, a w sobote przyszla moze lepiej? bo bym wolala z dwojka :-) i jakos wczesniej, np ok 10.30?

ja masakrycznie wyczerpana, padam wprost na cycki.. pol dnia w szadolko-ikeach mnie wykonczyl, nic nie jadlam, a teraz juz mi sie nie chce..
ale w koncu kupimy lozko.. czarne (malm).. hehe ;-) zawsze jak mysle o ciemnym lozku to mysle o Roni, jak powiedziala, ze jak trumna, czy katafalk, hehe ;-)
tak czy siak D sie smieje, ze mnie krzyzem przykryje jeszcze :-D
ale przynajmniej bedzie inaczej niz wcalym domu. zreszta zobaczycie efekt na zdjeciach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry