maja jak zwykły przeciwbólowy nie działa to zapodaj sobie taki rozkurczowy jakiś, może kręgi szyjne i masz ucisk i Cię głowa boli

a może to z za dużej adrenaliny...kciuki trzymam za tą pracę
Dita, Kate wypijcie za nasze zdrowie
Roni fajnie wyszło, ale myślałam że będzie mniejszy
Anitka buźka

, za pamięć o mnie.
no i te godziny pracy okropne są , ja jak jestem na 2 zmianie tzn od 10 do 18 to jak wracam do dom to mi się nic nie chce, oby do lata 18 to będzie jak południe ;-)
u nas ogólnie wszyscy zdrowi, nie włuczę się po marketach i innych skupiskach ludzisków co buy nie przywlec czegoś do domu, do Ikei bym z chęcią pojechała, ale odpuszczę sobie dopuki to cholerstwo w powietrzu nie wyginie
mam skierowanie na kolejne badania dla Alicji Ig na roztocza, i test potowy nie wiem co to jest , ale zaraz się dowiem z neta, no i żeby tą tarczycę zrobić bezpłatnie to muszę iść do endokrynologa, bezsensu, ale ta pediatra nie chciała mi dać skierowania, a mogła
U nas też tak jak by pazurki wrastające u nóżek, ale co pójdę do lekarza to zapominam zapytać, a u rączek też ma Alicja słabiuteńkie i chyba jej dam jakieś witaminki bo ostatnnio usta jej pękają z wysuszenia, choć pani Dr powiedziała że jak je owoce i warzywa to żeby nie dawać witamin,
Mam ochotę na ten Kidabion, o którym piszecie