reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Się witam:-) i o zdrowie pytam;-)

Dita już w domku:-(
Nonek odpoczywa od nas
było fajnie:-D
narty zaliczone, picie też:happy:
oby częściej i dłużej:tak:

Maju cieszę się waszym szczęściem, super, że się zaczęlo układać :)

Kamila, zamiast kaszy możesz dawać mu sinlac - to jest takie kaszowate w smaku i może się dać zastąpić. Na sinlacu też można zrobić różne placuszki. Kasza jaglana też jest fajna na śniadanie na słodko (z owocami na przykład) i na słono z warzywami.
W ogóle poszperaj w necie bo jest pełno stron z przepisami dla alergików :tak:

My w chaosie generalno-odwiedzaniowym, z okazji posiadania chwilowo zdrowych dzieci napadli nas różni znajomi z zaległymi odwiedzinami, plus dziadki, brat ... ogólnie mega szybko minął weekend.

D. wymyślił że będzie ryby hodował. W ramach szafki akwarystycznej mamy komodę malm ;-) i stresa czy wytrzyma czy nie wytrzyma :-D
Może ktoś już robił jakieś 150 kg obciążenia na szafce malm?:confused:

hej babeczki :-)

faktycznie sporo sie dzialo na bb, hehe ;-)

my mielismy pracowity weekend, najpierw pt-sob rajd po meblowych, potem w sob spotkanie ze znajomymi (super), wczoraj chill i obiad z rodzicami. i gotowe na wsio 2 odcinki ;-) tyle ;-)

moje dzieci normalnie jakby zdrowe :dry: sama juz nie wiem, co z nimi! Maks ma tylko katar zwykly, nawet nie mocny. nie kaszla, nie marudza, nie goraczkuja, daja spac ;-)

a mi bilety na Madonne nie wydaja sie tak drogie. jakos sie takiej kwoty spodziewalam. musze to przemyslec :-)

no i tyle ;-)

Halo :-)

Umieram :baffled: byliśmy w sobotę na weselu - było super, ale dojść do siebie nie mogę :sorry2: właściwie to się nie spiłam , aż tak mocno , bo wczoraj nawet kaca nie miałam , ale niewyspana jestem okrutnie , poza tym mega zakwasy .. blee

Kate , Dita , Nonka jakieś foty ze spotkania będa ? :-)

Maja cieszę się , ze jakoś tak z górki w końcu :happy:

No a teraz do roboty ... :dry:
buźki !

Ja jakaś zakręcona wczoraj byłam... coś połowy nie napisałam co miałam :-p

Maju, cieszę się że powolutku do przodu :tak::-)
Dita, Nonek, Kate - czekam na foty!
Aenye - kiedy chcesz, generalnie, może być w sobotę, wtedy musowo całą czeredą. :-)
Nonek - kiedy w końcu będziecie w Gdańsku?
Anita - fajne takie wesele, sama bym poszła, ale już jakoś sezon się zakończył, wszyscy znajomi zamężni tudzież żonaci ;-)

A ja załatwiam samochód oraz stomatologa... nieszczęścia chodzą parami. Przywaliłam parkując w samochód, prędkość 1 km/h, samochód drugi nic nie widać, u mnie pękł zderzak :baffled::dry: Cudowne zderzaki z pianki to jakiś gigant wymyślił. Mam namiar na sklejacza, właśnie dzwonię od rana usiłuję załatwić.
Do kompletu wypadła mi plomba. Na szczęście to chociaż bez problemu, idę po południu i to do klatki obok. I będzie spokój.
D. wczoraj kupił w końcu akwarium. Idzie kurierem, więc już mam cykora że je zbiją po drodze. Czeka mnie hodowla rybek śmierdzieli :dry: Ktoś ma takowe coś w domu może?

Sie witam powekendowo
Kasia powodzenia w hodowli rybek :-) mój M ma chopla na tym punkcie :tak: jak by co to chetnie odpowie na kazde pytanie :happy: a pierwsxza jego sugestia jest nalanie wody i sprawdzenie czy nie przecieka po podrózy :-p
Maja fajnie ze sie wszystko wam układa
Dita Nonek Kate super ze spotkanie udane
Anita zazdroszcze tanców :tak:
Aenya dobrezz e z dziecmi lepiej

O, Kamila, fajnie, że twój M rybny.
Bo mam następujące pytania:
Jakie rybki kupić na start ? Jakie rośliny? Jakie dodatki w sensie do ryb, bo sprzęt mamy (D. coś mi nawijał o jakichś domkach kokosach) i ile tego? Akwarium jest 120 l (80x30x40 cm). Będzie stało w dość słonecznym pokoju ale w cieniu (przy ścianie na której są okna).
Aa, i czy to prawdziwie musi stać 3 tygodnie bez ryb żeby się zahodowały bakterie?

reklama
Sie witam:)

No coz, przez weekend nie bylo jak pisac. Imprezy bardzo udane:-). Dzieci super sie bawily, Manka dzis sie dopytywala gdzie jest Ala.
Narty byly krotkie, ale byly.
Morze wodki, piwa, zarla.
Mam nadzieje, ze Ditka jestescie zadowoleni? jak wam sie podobalo?

kasia rybny jest tez pawel od Kate. Maja wielkie akwarium w chalupie.

Z tym Gdanskiem to chyba nic nie wyjdzie niestety:baffled:. Moj monsz ma w tym czasie zamykanie numeru i katalogu. Zla jestem, bo sie wlasnie przed chwila dowiedzialam.

maja gratulacje i powodzenia dalej!

Aenye jak lozko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry