reklama

mamusie grudniowe:)

hej, babki!
co u was? ;-)

kamila
, odnosnie buntu butlowego - cos wiem o tym :baffled: nie dam ci zadnej rady, bo i Maks, i Filip zalapali to dopiero kiedy konczylo sie cycolenie. i zaakceptowali sloiki (Maks po miesiacu prob). butle Masio ciagnie ostatnio pieknie, ale przeszlismy gehenne, nieraz 8h maly nic nie jadl, jak mnie nie bylo. nawet soczki, herbatki go nie przekonaly, pare lykow mogl wziac z lyzeczki i tyle.

reklama
sie witam
Kasia mozna kupic podobne te bakterie w zoologikach :tak: i nie trzeba czekać wtedy a chodzi o to zeby nie walczyc potem z glonami
Kokosy tez mamy w akwarium fajnie to wyglada
No i ilosć ryb nie za duza co by im tłoku nie robić
napisze dokładnie jak M wstanie bo spi po nocy jeszcze

aenya u nas to dziwnie z ta butelka bo jadła a potem jej sie odmieniło :confused: ale probuje codziennie bo pół godzinie buntu ulega czasami :-p

Maja zazdroszcze zimy

U nas dzisiaj -10 ale sniegu ni ma a szkoda poszła bym na sanki z młodym

Hej
Manka wczoraj obciela sobie wielki pukiel wlosow, skonczylo sie na ostrzyzeniu jej wieczorem na krotko.
Katar ma do pasa.

Cosmo wrocila dzis z przychodni z mlodym. Dziewczyny ( Dita, Kate) pamietacie jak mowila,ze mlody ma wysypke? To szkarlatyna. :baffled:. Jakby wystapila jakas wysypka u mlodych to leccie do lekarza.

Witam kochane.
U nas teściowa od czwartku.(pierwszy raz dopiero zobaczyła Sare-taka fajna babcia) Mercunią sie fajnie zajmuje, ale do młodszej nie ma za bardzo podejścia, wiec nie chcę na razie jej zostawiać z nią.Miała wczoraj wyjechać ale chora i juz ponad 50h śpi, co gorsza w pokoju Mercedes. Mała nie ma się gdzie bawić, mam nadzieje że jej nie zarazi bo udusze. Po 2tyg choroby i walki z dwoma dziewczynami nie dam rady, poza tym w czwartek Sara na szczepienia!!!

Kamilka u nas Sara przez 2 tyg też nie chciała butli, ale to na pewno przez nosek.

Kate,Dita,Nonek fajnie że miałyście udane spotkanko.

Oj, współczuję cholerstwa. Co z tymi chorobami? Jakaś makabra...
:no:

Kate, Kamila dzięks za porady. Dziś idziemy kupować te żwirki, kokosy i zielsko...
D. mnie zabiera jako osobę z gustem ;-);-);-) A dla mnie wszystkie te rzeczy takie same śliczne... ;-)

Byłam wczoraj u eksperymentalnego dentysty (tj. nikt go nie zna). Spoko gościu, zobaczymy jak zęby po jego leczeniu ;-) Oczywiście moje podstępne niebolące zęby mają dziurę aż do nerwu i teraz chodzę z lekarstwem i usiłuje wyczuć czy boli (= leczenie kanałowe) czy nie boli :-D No na razie nie boli, więc szansa na uniknięcie bankructwa pewna jest...
Mam plan przejść się tam kiedyś z młodym. Byliście już u dentysty z dzieciakami?
Trochę mam stresa że Pepe coś złapie i zrobi swoim zwyczajem "łama" :sorry2:

Mój zderzak nie da się skleić :dry: Poszukuję zatem jakiegoś na wymianę... tylko czy ja wiem, gdzie są szroty w tym mieście? Bsz samochód mieć, same problemy :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry