reklama

mamusie grudniowe:)

U nas zdrowo ( odpukać ! ) , ale noc taka sobie : około 3:00 nad ranem , Mikołaj wylazł z łóżka , przyszedł do mnie z kapciami mówiąc " już wyśpałem , mama , wyśpałem już " :baffled: nie spał to 5:30 , bawił się , a ja przysypiałam , ale średnie to spanie , bo czuwałam , żeby krzywy sobie nie zrobił .

A dzisiejsze ciśnienie sprawia , że mimo hektolitrów kawy zasnęłabym gdziekolwiek :sorry2:

Gratulacje dla Masia ;-)
No i zdrowia dla wszystkich przeziębionych :tak:

reklama
Hej

Młoda qrwa mać od 3 dziś nie spała tylko wyła, marudziła, wszystko ją niby bolało, łaził jej wąż w łóżeczku (jej sen ofkors;-)), najgorsz eże na ucho sie tez skarżyłą, cholera jasna kiedy to sie skończy??:crazy::crazy:

Ja dzis od rana popylam z poprzyklejonymi elektrodami i walkmanem przy pasku;-) Mam to ekg holterowskie.

aenye - gratki dla Masia, zdrówka dla Filipa:tak:
maja - zazdroszczę zimy.
roni - wal co tam

a resztę buziam;-)

AAAAAAAAAAA graty dla Maksia
u na stez przemieszczanie w pelni, przed chwila znalazlam Blu w kuchni

tatoo mnie swedzi

Teskni mi sie za spaniem

Marka nie ma buuuuuuuuuuuu

Spac

:-D:-D widze ze dzisiejsza noc u wiekszosci beła "cudna" moj mały wstał o 1 poszedł spac o 5 :confused: wstał o 9 a Maja o 7 ledwo zyję
Maja zdrówka dla michasia
Aenya gratki dla maksia
Roni ściskam i przyciskam ja jak juz padam na cyc bo snu mi brakuje to sie pocieszam ze dzieci szybko rorna i moze wtedy dadza mi spac :-D

heheheh, ale nocka na bb ;-)
moj Filip dzisiaj budzil sie chyba z 15 razy, w sensie nie budzil, tylko przezsennie smoka szukal i plakal przy tym. tak jak zawsze przy goraczce.

moze to jakis netowy wirus??

ja wlasnie wyjelam quiche z piekarnika.. ale pachnie!!! chyba nie wytrzymam ;-)

A ja zopomniałam złozyc wniosek w pracy o wychowawczy :szok: a termin mina 23 stycznia :-p no piknie
napisze podanie o zaległy urlop wypoczynkowy to moze mi sie termin pierwszego tez przesunie co za biurokracja

Ja pierdziele syf mamy straszny...M od rana sciany szlifuje i az siwo w domu.
Ja latam ze sciara i wycieram chociaz nie ma to najmniejszego sensu.
Juz zapomnialam co to znaczy miec remont w domu.

Sprzedalam Jane...:-)ale nie mam jak wyslac bo wsio jeszcze sparalizowane.

o rany Michaś i szkarlatyna:szok: już dawno nie słyszałam żeby ktoś na to chorował.

Lucky no to skutecznego uodparniania życzę, a co stosujesz? , bo ja też już myślę bo Alicja złapała wirusa, bezgorączkowo jest tylko katar troszkę charczy i kaszel, tylko taki rano troszkę i wieczorem troszkę, ja myślałam o homeopatii, ale cały czas myślę o tym co kiedyś pisała Kasia, że nie warto, bo nie działa:-(

Kamilka z tym urlopem, to nie ma problemu, zwłaszcza , że masz zaległy urlop:tak:

Kasu no to super, że ok, a jakieś szczegóły płakał, czy nie itp. :sorry2:

i ja dołączam do niewyspanych dzisiejszej nocy, Alicja przyszła o 2,15 i cały czas się do mnie tuliła, a zazwyczaj nie chce nocnego tulenia i nie chce z nami spać a dzisiaj to jakaś nowość dla mnie:confused:
a ja polecam na nocne pobudki dla dzieci bajki nagrane na telefon, dziewczyny w Istebnej widziały, że to super sprawa. Jak Alicja sie budzi w nocy to dajemy jej telefon z bajką, ona poogląda troszkę i usypia znowu. Poza tym dziecko nie błąka się po domu, tylko w łóżku ogląda baję;-)

Buziaki dla chorowitków

reklama
moj na szczescie spal bez szalenstw do 9
u mnie oba zaglutowane i kaszlace
jutro wzywam lekarza do domu
jakie to szczescie ze mamy ubezp z pracy S w prywatnej klinice bo kolejki w przychodniach podobno masakryczne

ostatnio czekalam z mala jakies 2h w poczekalni

roni swedzi bo sie goi:tak:

dita dawaj znaki jak wyszedl holter

maja kurcze zazdroszcze takiej zimy
w warszau niewiadomoco

ja wczoraj do 2 zabalowalam na imprezie inauguracyjnej nowego magazynu naszego znajomego
ilosc darmowych margarit troche mnie przytloczyla :-p
nie mowiac o spotkanej ilosci znajomych

aenye zrobilam wczoraj placek lotarynski
uratowal mi rano zycie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry