reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem i ja.

Agaton nie martw sie Nona ma racje ... do wszystkiego mozna przywyknac. Ja tez ogolnie olewka bo wiem ze nerwy niczego nie zmienia. Lepiej zaczac dzialac to przynajmniej mysli sie czym innym zajmuje.

No wiec streszczenie interview.
Bylo rzeklabym fakowo. Fajni ludzie, chcialabym tam pracowac. Co prawda pierwsze dwa miesiace za najnizsza ale 40 godzin tygodniowo od pn-pt.
Maglowali mnie ze 45 min. W ogole to casting sobie urzadzili. Ze 120 cv wybrali 35 i dzis maglowali wszystkich. Pytania prosto z testow psychologicznych
Jestem z siebie zadowolona. :-p
Ale dopiero za dwa tygodnie bedzie wiadomo kogo zaprosza do nastepnej tury...normalnie jaja.
Naprawde chcialabym tam pracowac...masa pracy - to co lubie.

A teraz padam ... droga powrotna masakra, dwa pociagi mi uciekly i wracalam 1,5 godziny do domu.

reklama
dzien dobry :-)

mialam wczoraj red alert i musialam nagle skonczyc pisac. Fiol mial mega atak kaszlu i budzil sie co chwile z placzem, obudzil Maksa, a bylam chwilowo sama w domu. masakra. jeden i drugi wyl, co sie rzadko zdarza. Fiolowi przeszlo dopiero po pol godzinie, po clemastinie. dzis o 6.20 kolejny atak mega kaszlu. fak, fak, fak... ale humor dobry, tylko ten kaszel.. mysle, ze to od kataru (jakos zawsze okropnie go znosi), sie zobaczy. Masio znowu rzezi. Jezu.. kiedy to sie skonczy!
zaraz zrobie Fiolkoskiemu inhalacje..

za to Maks spal calutenka noc u siebie :-D czego sie absolutnie nie spodziewalam :-) itylko jedna pobudka o 5 :-)

takze mimo wszystko do przodu ;-)

aenye, ja jestem sama z moimi łotrami, wiec nigdzie sie nie rusze... a juz o matarni mowy nie ma
cos wymysle z tymi ciuchami, najwyrzej jakos wieczorem podjade
albo Marek zostawi u Kasi_z bo jak sie macie widziec... ze
ja odrazu mowie ze ze spotkan odpadam
jestem sama i sie nie porywam na jezdzenie z nimi pociagami i autobusami...

Aenye, mi to konkretne lozko sie tak kojarzylo :-p
sama mam malm lozko ale jasne, mialabym ciemne, ale przy mojej czekolady to naprawde by nie bylo za optymistyczne wyjscie

jesli chodzi o kase to ja tez nie mam :-p ale kto ma w czasach kryzysu?

I ja sie witam
Aenya fajnie ze łózko wybraliscie :tak: czekam na foty a dla Filipa buziaki i niech juz zdrowieje
a jesli chodzi o mleko to w sumie nie musi go pic o tak ale jakos musze mu gdzies je wsadzic narazie poza nalesnikiem nie wiem gdzie. U nas bez nabiału ciezko bardzo ba mały na sniadanie zazwyczaj kasza duzo serow serkow jogortów a teraz zero mleka a wszedzie jest prawie nie mam pomysłów na jedzenie teraz dla niego poza obiadem masakra dla mnie
dzisiaj stał rano i krzyczał ze chce kasze potem jajo :-( mama nadzieke ze to nie jest alergia na mleko tylko na jakies barwniki sztuczne i inne takie
Maja fajnie ze zadowolona jestes trzymam kciuki

A u nas "walka" z mają o butelke ktorej za cholere nie chce jak braz zresztą :crazy: jadła ładnie z butli moje mleko a teraz ma foch i nie chce nie moge sie ruszyc z domu na długo codziennie jej daje pare razy i jest wrzask ale cycek to a i owszem
I wogole to mi sie dzisiaj chumor z je bał miałm isc na fitnes z małym miała siedziec moja siostra i zonk nie przyszła nie odbiera nie odpisuje na smsy :wściekła/y:

Atol nie nie w agencji nierucomosci.
W agencji budowlano-sprzatajacej jako admionistrator czytaj ogarniacz wszystkiego - papierkowej roboty plus pracownikow.
W tej agencji nieruchomosci byloby lepiej ale niestety nie odezwali sie do tej pory...tak jak pisalam zawalilam rozmowe przez telefon.

My dzis o 16 jedziemy chatke ogladac. Z opisu pasuje nam bardzo i chtaka i lokalizacja i cena wiec trzymajcie kciuki.Do tego nasz wlascicial powiedzial ze nie ma problemu zebysmy sie wczesniej wyprowadzili wiec unikniemy placenia za dwie chaty w tym samm czasie.
Strasznie sie ciesze bo ostatnio sporo kasy stracilismy wlasnie przez to.

ale numer

dziewczyny bez przesady, zaraz nam watek zemrze smiercia naturalna:dry:

zreszta zauwazylam ze im starsze dzieci tym mniej postow:sorry2:

na sierpniowkach 2005 moze ze dwa, trzy posty dziennie max:baffled:

maja trzymam kciuki

kurcze, musze sie tez na jakis fitness czy inne badziewie zapisac

reklama
Ale tu ruch:)

Chyba sie troche szczescie do nas wreszcie usmiechnelo.
Najpierw rano M sprzedal vana za tyle lie chcial, pozniej okazalo sie ze troche roboty na przyszly tydzien ma i to w domu w ktorym teraz mieszkamy pozniej pojechalismy ogladac domek, niedrogi calkiem fajny z ogrodem i garazem super lokalizacja do tego prywatnie bez posrednictwa agencji wiec spoooooro taniej ,umowilismy sie na podpisanie umowe we srode. Nasz obecny wlasciciel nie ma nic przeciwko zebysmy sie wczesniej wyprowadzili wiec nie bedziemy musieli za dwie chaty placic przez jakis czas i jakby tego bylo malo na wieczor stary klient M napisal smsa ze chce sie spotkac bo ma troche roboty do zrobienia a gosc niezle placi.
UFFFFFFFFFF ale sie nagadalam:)
Bylismy wczoraj u znajmomych ktorzy maja projektor i ogladalismy film na duzym ekranie. Super sprawa...jak dla mnie lepsza niz TV. Chyba sprawie M taki prezent na 30stke...tylko musze zaczac oszczedzac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry