reklama

mamusie grudniowe:)

Może ktoś ma ochotę dołączyć do mnie i moich znajomych ze studiów z dziećmi na majówkę na Warmię?
Miejscówka to Agroraj Miejsce nr jeden - Agroraj:
AGRO RAJ
Podaję ceny:
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 1 dziecko (z własnym łóżeczkiem) - pokój dwuosobowy , po 50 zł za nocleg od osoby dorosłej, tj. 100 zł za pokój
* dla rodziny: 2 os. dorosłe plus 2 letnie dziecko - pokój trzyosobowy za 120 złotych za nocleg, lub pokój dwuosobowy z dostawką również za 120 złotych za nocleg,
* dla rodziny: 2 os. dorosłe, dostawka dla jednego dziecka + drugie dziecko z własnym łóżeczkiem - apartament za 150 zł za dobę (sypialnia z łożem małżeńskim, pokój z aneksem kuchennym, łazienka)
* dla rodzin bez dzieci - pokoje dwuosobowe za 100 zł za pokój/doba lub dla większej rodziny - apartament (2 sypialnie, pokój wypoczynkowy z aneksem kuchennym, łazienka) za 200 złotych za dobę.

Ceny wyżywienia kształtują się następująco:
* Śniadanie - 9 złotych (od osoby dorosłej)
* Obiad - 23 złote
* Kolacja - 12 złotych
Specjalna kuchnia dla dzieci w wieku do 3 lat (oddzielnie przygotowywane posiłki) - 50 % stawki za wyżywienie osoby dorosłej.

Chciałam się pochwalić, że udało mi się zbutelkować potwora, butelka ostatniej szansy (Tommy Tippee) go przekonała :-)

reklama
Hej Dziewczyny,

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ( wiem, wiem mamy końcówkę lutego a ja się obudziłam) :-p

Kurcze miałam normalnie pietra aby tu znowu zajrzeć :sorry2:

U nas wszystko OK., Milak chodzi do żłoba oczywiście zaliczyła po pierwszych pięciu dnia choróbsko z temperaturą powyżej 40 stopni – przyznam, że miałam wtedy najgorsze myśli. Podleczyła się i teraz znowu chora i siedzimy w domu echhhh każdy mi mówił, że jak będzie żłobek to i zaczną się choróbska.

Jakieś grudniowe dzieciaczki chodzą już do żłobka?

Udało mi się zaaklimatyzować w nowej pracy i odnieść już pierwsze poważne sukcesy, chociaż teraz wszyscy jęczą o kryzysie i tez się z A. zastanawiamy czy siedzenie teraz w bankowości to dobry pomysł.

Jeśli któraś z Was może napisać tak pi razy drzwi co się przez ten okres u Was działo będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam gorąco :tak:;-)

Miłka myślałm że już całkiem ta bankowość cię zjadła i pracujesz 24 h na dobę :confused:, a tu taki miły gość, a dlaczego się bałaś:sorry2:?

a co słychać dużooooo, u każdej coś ciężko by opisać, ale jeżeli już to Ditka da radę, no i już padła propozycja kolejnej Istebnej na jesień, :tak::baffled::confused: zgodzisz się jeszcze raz zorganizować wszystko:sorry2:

Buźka zapracowana mamuśko:tak:

Ooo Miłka ! Normalnie telepatia :-p myślałam wczoraj o Tobie ! Dobrze , że u Was dobrze ! A z tego co się tu czyta , to faktycznie dzieci przywlekają chorubska ze żłobków i przedszkoli ! :dry:

Milka, heeeeeeeeeeej!!!
co do przedszkoli to masakra, Filip tydzien przed swietami zaczal chorowac i do teraz co chwile cos.. co sie podleczy, dwa dni w zlobku i znowu chory.. teraz na tapecie rotawirus :crazy: Maks zmasakrowany, a na dodatek i mnie, i D to scierwo tez lapie :baffled: coraz gorzej mi dzis, normalnie juz trzy razy lecialam do kibla myslac, ze bedzie paw..
dramat :dry:

przez to malenka Nadie (a jednak!) widzialam raptem trzy razy :dry: fak!
ps dla Milki - zostalam ciocia w ost. srode, dzidzia niemal przez sciane, wiec cudne towarzystwo :-)

ze streszczen to Ditka najlepsiejsza, ale wsio po staremu ;-) tylko ten kryzys pieprzony..

Miłka witaj :)
Kasia a co w butli dajesz? U mnie walka z butlą i mają ciag dalszy :baffled: nie wiem ile juz czasu jak jej sie chce to zje jak nie to wyje i koniec
I super osrodek na majówke :tak:
Ja spadam na aeroba :-p

Aenye zdrowka wam zycze! rota okropienstwo:baffled:
Milka witaj! u nas ok, Brunio chodzi do zloba 3 dni w tyg, tez chorowal ale daje tran; z nowosci to go ochrzcilismy :)

Kurcze a ja caly dzien nie moglam sie z netem polaczyc. Kradne od sasiadow:)i chyba wyjechali i wylaczyli router.

Chcialam sie pochwalic ze przeszlam do nastepnej tury interview w tej robicie co tak mi sie tam podobalo. W przyszly wtorek znow jade:)

Milka kope lat babo.:)

reklama
ejo

zdycham, a do tego mialam mega ciezki dzien w pracy i jutro sie zapowiada cd, kocham NFZ i osoby tam pracujace, chyba maja specjalne szkolenia jak zostac mega nieprzyjemnym i bardzo niepomocnym :angry:

taninal jest bez recepty

milka he hej witaj

maja gratuluje, kciuki trzymam

plus taki ze Hanka zdecydowanie lepiej sie czuje, tzn ma jeszcze mega katar i kaszle, ale juz nie ma temp, przez to ozywila sie bardzo i rozrabia jak zwykle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry