reklama

mamusie grudniowe:)

ja się pomału zegnam, niebawem wyruszam do Wro... a wcale nie chcę, chętnie bym tu jeszcze zosta la... Majapłacze, że nie jedzie, bo chce mieszkać z Małgorzatką i dziadkiem (Małgorzatka to moja mama ;-))

nie wiem kiedy znowu będę, przekichane tak nie mieć neta a buuuuuuuu:-(

do szybkiego (mam nadzieję) "zobaczenia"

reklama
wspolczuje chorobsk i zdrowka zycze.

Z tym dawanie organow w pl jest dziwnie bo pomimo ze napiszesz oswiadczenie ze sie zgadzasz to najblizsza rodzina po Twojej smierci moze sie nie zgodzic wiec moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu.

U nas ok. Chalupka zaczyna dom przypominac. Nieszczesne firanki co mi zjadly tyle zdrowia juz wisza:)

Siedze wlasnie z dwojka szkrabow. Mlodsze ma 5 miesiecy plus moja Marika. Calkiem fajnie...udalo mi sie jednego glona uspac gdy chcialam polozyc drugiego obudzil sie pierwszy a teraz oba nie spia hehe.

ale tu ruch, jak na Marszalkowskiej:-p

nie wiecie co sie z sara dzieje? i z lucky?

my nadal zasmarkani, takiego kataru nie mialam chyba nigdy

ja chce jau wiosne, cieplo i duzo slonca

duzo zdrowia dla innych chorych

a mó małż dziś glebogryzarkę kupił :cool2:
Jeju, od razu mam w głowie tą reklamę ,,na co ci glebogryzarka, tam są panowie, oni ci pomogą"
Ale obiecał że mi nią trawnik wreszcie zrobi jak się patrzy. Już to widze.:-p

reklama
nie wiem teraz czy wogule moge tu napisac bo zaraz zostane posadzona o lans, ale trudno
starowieyski byl ojcem mojego bardzo dobrego kolegi Mikolaja
bardzo dziwny czlowiek swoja droga
ale niesamowity artysta

moja przyjciolka robila mu sesje do machiny jakies dwa miesiace temu, wyglada ze ostatnia przed smiercia, mowila ze przy tym czlowieku czujesz sie jak w innym swiecie

mnie cos bierze, szymon tez rozlozony na calego, chyba mnie w koncu dopadlo ale dzielnie walcze: syrop z cebyli, ziolka od bonifratrow i propolis
tak mnie bolala glowa ze myslalam ze dzisiaj umre
modle sie tylko zeby malolaty nie podlapaly

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry