reklama

mamusie grudniowe:)

aenye jak wyrwie to sama naprawiam
choc poprzedni laptop tak zdezelowal ze juz paru klawiszy nie dalo sie doczepic:baffled:

Pingwinku zdrowka!

Atol, Sugar gratki zakupowe:tak:

nic, lece do pracy,milego dnia

reklama
Oj, dużo zdrówka dla Pingwinka i Sary :tak::-(

U mnie wszyscy kaszlący ale tak od-katarowo, już co prawda dawno nie byłam ich osłuchać ale w nocy nie kaszlą więc raczej lajtowo. Pepe w żłobku bo generalnie jak Fiol, sam katar. Już na szczęście w żłobku dobrze zaaklimatyzowany, przyzwyczaił się i lubi znów chodzić.
Maćka już przestawiłam na całonocne spanie - 12 godzin śpi, potem godzinę gada zanim zglodnieje. Pepe już prawie ok - budzi się w nocy i trzeba chodzić do niego, ale nie przyłazi. Pewnie parę dni i przestanie się budzić, to znów ich razem skomasujemy w pokoju.

Fajne macie rozmiary TV :szok::-D
My cały czas filmy na 15'' lapie oglądamy ;P

Aenye - a propos naprawy laptopów polecam saraceni.pl w Gd. Osowa - diagnostyka za darmo i naprawiają a nie wymieniają na nowe części, myśmy naprawiali ostatnio bo nam wiatrak padł. Gratki spalnicze dla Maksia :-)

Atol. z tymi terminami zwolnień to są jakieś podobno wytyczne z NFZ - np. zapalenie płuc - 9 dni zwolnienia. Trochę beka na maksa. Nasza lekarka rodzinna jest jakaś normalna i wypisuje od razu dwa tygodnie ogólnie olewając dziwny NFZ, ale inni jakieś mają z tym problemy... Darkowi to i tak zwolnienie głównie do zwrotu podatku i chorobowego z ZUSu potrzebne, bo w pracy nikt mu nie każe niczego pokazywać, ale trochę ręce opadają...

zapisalam wlasnie dziewczyny do przedszkola, dzis ruszyl ten elektroniczny system w wawie, jeszcze musze do przedszkola pierwszego wyboru podjechac i podanie zawiezc, ale to mam czas do 8 kwietnia

u nas oficjalnie rekrutacja chwilowo wstrzymana "z powodu potencjalnego weta ustawy albo nie". nieoficjalnie wiadomo, że system elektronicznej rejestracji zamówiony na ten rok jest w wersji "bardzo wczesna beta" ;-);-)

jak dla mnie ten system jest o niebo lepszy od tego w zeszlym roku, ale nie wiem czy w kazdym wojewodztwie jest taki sam?

sugar gdzie zapisalas, na Ochocie? i do ilu?:-D

ja do 8:-p

nie wiecie jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi? placa wtedy 80% czy jak?

reklama
Witam sie
Ja zapisałam do jednego :-p które mam dziesięc kroków od naszej klatki :-D w kapciach bede mogła chodzic ;-)
Duzo zdrówka dla Sary Pingwinkowej
U nas dzieci kaszla i smarkaja wiec siedzimy w domu ja cos czuje angine na horyzoncie u siebie :confused: i pogoda dupna nic sie nie chce ale w sumie niech bedzie taki poki z dziecmi w domu siedze jak by było słonka na ktore przez okna tylko mozna popatrzec to tez nie fajnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry