reklama

mamusie grudniowe:)

hehe... te zapachy.... nonek, nie zalamuj mnie, ja studiuje, musze wytrzymac jeszcze ten miesiac i sesje!!! masakra!!!

jak ja sobie dam rade!? jak juz ledwo widze na oczy czasem?...

chyba sie juz zaczne uczyc... ;) (akurat... ;) )

jeny... oby to byl dobry zwiastun :) :) :)

reklama
ja mam ostatnia sesje przed soba na sczescie
ale mam 3 mega wielkie egzaminy z historii sztuki, historii fotografii i prawa autorskiego nie mowiac o praktycznycch rzeczach do zrobienia
bedzie ostro
szczegolnie ze zasypiam przy 3 zdaniu w ksiazce ;)

no to nie jestem sama z ciezka sesja:), przez zle samopoczucie mam zaleglosci, ktore musze nadrobic. A jestem sama z corka, maz zagranica. Sama sie zastanawiam jak sobie dac rade z tym wszystkim. Ale trzeba sie zmobilizowac

no, mnie tez czeka ciezka sesja... mam 4 zajebiste egzaminy - literatura staropolska i oswieceniowa (80 lektur + opracowania), poetyka, filozofia i historia polski... + 5 zaliczen na ocene... bomba :) :) :)

a to moja pierwsza sesja na tym kierunku ;-) ale jestem dobrej mysli... ;-)

a wlasnie opuscilam zajecia z dykcji... ;) to juz moj trzeci raz, wstyd sie przyznac.. nic na to nie poradze, musialam wmusic w siebie sniadanie, bo znowu caly dzien bym miala mdlosci... eeech...
no i nie moglam sie dzis uczesac i jeszcze spieprzylam sobie mejkap... musialam od nowa robic... ;) i tym sposobem sie spoznilam masakrycznie na kolejke... ;-) eeeech... ciezkie zycie kobiety, w dodatku zaciazonej ;-)

dziewczyny trzymam kciuki za egzaminy! tylko sie tym nie denerwowac!!
co do mdlosci to dalej mecza, a tak sie cieszylam, ze nie mam :D narazie naszczescie brakuje przytulania do kibelka :)
dzisiaj mam dobry dzien, zrobilam sobie wolne w pracy i leniuchuje! mam przeczucie, ze wszystko bedzie dobrze :)

napewno bedzie dobrze!! :)
nie jestem sobie w stanie wyobrazic nic innego!!
jutro wyjezdzamy na majowke!! ale fajnie! troche odpoczynku i swierzego powietrza!

chwalicie sie juz rodzinie i znajomym o dzidzi?
my wlasnie wczoraj troche wypeplalismy znajomym :) reakcje super ;D

reklama
Ale macie fajnie dziewczyny ja tak podczytuję chociaż nie piszę bo nie chcę się wtrącać

dzisij mi się śniło że byłam znowu w ciaży i miałam rodzić grudzień 2006 tylko jakoś dziwnie zaszłam jak było jeszcze 1,5 miecha do pordu mojej Mai ale mam dziwne sny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry