reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar kazdemu co innego pasuje bo kazdy co inne przyswoi z danej kaspulki
ja zawsze polecalam i polecac bede Vitapil, megabogaty sklad
aktualnie mam Belisse tez jest dobra i malutka kapsuleczka
ale generalnie to na wlosy pije pokrzywe, pychota

Laski troche mi lepiej, kaszel mniejszy i co za tym idzie reszta tez lepiej. ino dziwna sennosc nad ktora ciezko zapanowac.. uff ale mi lzej

reklama
mnie osobiscie joga mega nudzi, prawie zasypiam, choc o dziwo na tyle sie powyciagam, ze zdaje sobie sprawe z roznych dziwnych miesni ;-) ale powera to mi za cholere nie daje, raczej o 10.30 po cwiczeniach moglabym isc na sieste (czyli drzemeczke) do sauny. chodze zeby zrobic przyjemnosc psiapsiolce, bo ona lubi, a za to potem chodzimy razem na fitness, o, po tym moge gory przenosic ;-)
ale teraz plany sie zmienily, bedziemy chodzic jakos w tygodniu, chyba na ABT, bo na pasujace nam godziny sa jakies mega dziwne zajecia, spinning, mega tube fitness, high-low i inne wytrzymalosciowe cuda :shocked2: nie dla mnie.

wlasnie, atol, chyba ty robilas to abt? bardzo straszne kondycyjnie?

agutka
, hehe. to sie tak tylko wydaje :tak:

lucky
, w takich sytuacjach sprawdza sie przyslowie: "kto nie ma w glowie, ten musi miec w nogach" ;-) sama nieraz dostaje po dupsku za roztrzepanie :sorry2:
ale swoja droga, to takie psychologicznie ciekawe! ze spodziewamy sie raczej negatywnej, niz pozytywnej odpowiedzi na reklamacje, ze myslimy o tym pesymistycznie (to skad dzialanie?), i od razu przyjmujemy pozycje obronna :-D pamietam jak we fr podszedl do mnie kanar, mialam wazny bilet miesieczny, a on cos do mnie mowi; problemu z francuskim nie mialam, ale ubzduralam sobie, ze on chce mi wlepic mandat. no i sie kloce z kolesiem, ze mam bilet na stowe wazny, wczoraj wykupilam, ze to, ze tamto, ze sie nie dam zrobic, itepe. cala czerwona z nerwow i wstydu, zapieklona, wkurzona - i coz sie okazalo? pan chcial mi zwrocic uwage, ze jest promocja, i moge sobie ow bilet przedluzyc na nastepny miesiac za polowe ceny :sorry2: :-D:-D:-D
a moze to nie kwestia psychologii, a polskiego realizmu??? postsoc-realizmu?

kasu
, zobaczymy. ciesze sie, bo od dawna mi sie marzyl taki kurs, moze sie dowiem, zem grafoman - i nie bede sie dluzej mamic glupimi mrzonkami :-)

ide sie kapac. ;-)

tak, ja chodze na abt, nie wiem jaka masz kondycje, ja wymiekam, ale glownie dlatego ze jest tyle powtorzen na dane partie miesni ze mysle ze mnie skurcz zlapie:sorry2:

potem zawsze, ale to zawsze cos mnei boli, a to tylek, a to uda, a to brzuch, tzn miesnie, ale mysle ze to ok, zanczy dobrze ciwczenia robilam:-D

ja chcialabym pochodzic na aerobox, podobno fajne, i na takie cos z obciazeniami, body pump chyba sie zwie
jest tez u mnie cos takiego jak cykling, czyli taki fitness na rowerze, nie bylam ale chce zobaczyc, podobno jak wytrzymasz za pierwszym razem to sukces :P

co do jogi to dla mnie zalezy gdzie sie chodzi, tam gdzie jestem zapisana teraz tez jest joga ale racze nie odwazylabym sie cwiczyc; mimo iz w oddzielnej sali to jednak muza daje czadu
byl czas ze chodzilam 4-5 razy w tygodniu i gwarantuje ze nie dalo rady zasnac, no chyba ze po skonczeniu ;-)
duzo zalezy tez jak sie cwiczy, jaki nauczyciel, czy faktycznie sie wczowasz w to co mowi do Ciebie etc

ale np taka ashtanga joga to hardkor jak tbc :-p
bylam dwa razy i myslalam ze zejde

chcialabym tez zobaczyc jak wyglada pilates

generalnie ja nie lubie takich skakanych fitnesow, stepow, i tego typu podobnych przy mega glosne muzie
tak sprawnie fizyczna , rozciagnieta i wyrzezbiona nie bylam przy niczym innym jak z joga
no i do tego jeszcze w glowie tez sie dobrze robi po fajne sesji

duzo fanu ma sie tez jak juz opanujesz troche tych asan, wtedy mozna sobie milo pocwiczyc w domu
ale to juz inna bajka

Witam sie skoro świt z deszczem za knem :dry:
Suger aerobox rewelacja ja po 20 minutach nie dam rady juz nogami kopać :-D:-D:-D:-D a rowerek :cool2: mozna zejsc z tego świata po 10 min :-D:-D no ale to tez zalezy kto prowadzi w klubie do ktorego chodze sa dwie zajebiste laski maja taki pawer ze cwiczenia u nich to niezła orka
Joga fajna tylko tam gdzie chodziłam nie łajnie było ale musze znalesc gdzie indziej bo podobno super rzezbi ciało :-p
Lucky super ze przyjeli twoja reklamacje
Nieistotna zdrowiej szybko
:-) wogole to mi mama wczoraj zabrała Filipa na dwa dni :cool2: jedno dziecko w domu normalnie lajcik i nudy czasem :-D

reklama
hej

Kasu, gratuluje maszynki :tak: super sa takie prezenty :-D

Sugar, gratuluje wytrwalosci :tak:

Lucky, i gitara z Luckiem. Matylda dopiero raczkuje?

Aenye, Ty rozwijajacy sie potworze ;-)

Kasia, Blu calkowicie niezauwazenie zabkuje, zero problemow
nagroda za Jaska...

Atol, fajne ceny...

Pingwinku, ciesze sie ze juz ok i ze jestescie w domku. Podziwiam Mala Sarenke, jest mega dzielna :tak:

Nieistotku, a na paznokcie co najlepiej?

tak apropos cwiczen to przez moj 3 letni zakaz wysilku musze rdzewiec. Ale od paru dni jezdze po 15 km rowerem codziennie przed spaniem i mam zamiar ten stan utrzymac jak najdluzej.
Dzieci ok. Kupilam sobie maszyne do szycia. Dla zabicia nudy bede szyla dla kolezanek MT czyli miekkie nosidla
cos takiego melkaj - Mei Tai - nosidła dla dzieci / hand made baby carriers - Onet.pl Blog mam takie dla Blu i sie super sprawdza. Jasiek tez wskakuje czasem i rewelacyjnie sie sprawdza :tak:

teraz uciekam sie szykowac bo jedziemy z M kupowac sukienke na slub Anetki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry