reklama

mamusie grudniowe:)

no a ja wlasnie po fitnesie, ledwo zipie

ale fajny dzis dzien bo slonce swiecilo:-D

lucky ja tez hanke wypisuje z przedszkola, jutro idzie ostatni dzien, albo moze w poniedzialek ostatni, zobacze

ja placilam 399zl za 3 razy w tygodniu po piec godzin, fajnie co?:shocked2:

Ibiza, fajna sprawa, ostatnio wlasnie gadalam z moimi kolezankami na temat wyjazdu, oczywiscie mecze je o ten Londyn, ale to juz ustalilysmy na przyszly rok he he, ale padla tez propozycja dziewczynskiego wyjazdu na ibize, jak to okreslilysmy na "sex turystyke":-p;-)

pozdrawiam pa

reklama
wlasnie podpisalam na siebie wyrok i zapisalam sie do klubu fitness na 12 mc :P
ale jestem mega hepi
zajebisty sprzed, dodatkowe rozne zajecia , sauny , solary i inne
przede mna 3 spotkania z trenerem w celu ustawienia cwiczen
juz tam wczesniej chadzalam ale teraz juz podpisalam cyrograf
uff zobaczymy Pure Health and Fitness
do tego jeszcze moja joga z raz w tyg chociaz

Usiadłam na 10 min do kompa, bo mały śpi... już wstał :baffled:
Normalnie to dziecko jest pod tym względem straszne, w dzień 2 drzemki po 15 min i cały happy.

Aenye - ja mam nadzieję że zmiana czasu mnie uratuje, bo Maciek też skoro świt mi skowronkuje...

Brawo z fitnessem. Ja na razie jestem wykończona po karmieniu, fitness mi nie w głowie, raczej leżakowanie ;-)

Nieistotna, dobrze że się odezwałaś. Trzymam kciuki za poprawę zdrówka. :sorry2: Biedna jesteś z tą chorobą. :no:

U mnie z przedszkolem super. Piotrek wrócił do swojego lekkiego kataru, nas nie zaraził póki co, więc jest w normie. Maciek o dziwo bardzo lekko choruje albo wcale, mimo permanetnego obśliniania przez brata. Najgorzej D. ;-)

halo !

Kasu ogromnie się cieszę , że szmery zniknęły ! i również zazdroszczę wyjazdu na Ibizę! Fajnie fajnie ! :happy:

Lucky :-D chyba powinnaś się porządnie wyspać ! I gratuluję przedszkolnej decyzji ! Na pewno wszystkim Wam wyjdzie to na zdrowie ! :tak:

Nieistotku dużo dużo zdrowia dla Ciebie !

Sugar , Atolka fitnesujcie się na zdrowie :tak:;-)

Wrr ... wypadałoby się wziąć o roboty ... chce mi się jak nie wiem co :-p

ja bym nie mogla zapisac sie na zadne fitnesowe zajecia, nigdy nie wiem kiedy bede miala czas
ale staram sie chodzic 2-3 razy w tyg na silownie+basen najczesciej przed praca

aj i musze sie pochwalic moj men kupil mi maszynke rotacyjna!! ciesze sie bo widze ze 1. traktuje moja prace powaznie 2. sluchal jak mowilam mu ze taka chce:-p:-D 3. wydal na mnie kase mimo ze nas nie stac:cool2:

kasiu wspolczuje akcji spaniowych, pamietam jak Brunio byl polroczny jego drzemka byla dla mnie wybawieniem

atol zazdroszcze ze masz z kim planowac wypady. moje wsie psiapsoly w pl zostaly, tu mam tylko znajomych:sorry2:

aenye gratuluje zapalu zajeciowego, fajnie sie czyta jak ktos sie rozwija:tak:;-)

nonek nie ma sprawy:-p

anitka buzzzka

kasu no to super ze już nie ma szmerków:tak: a Ibiza ....może sie zmieszczę z nonkiem do bagażu:sorry2:, a co do maszynki: no to Cię docenił chłopina:tak:,
Kasia coś nic nie piszesz o twoich wodnych lokatorach;-)
aenye Ty odrazu bierz podwójną dawkę tego Bodymaxa, bo widzę że zajęć Ci nie ubywa;-)

Ja jak już będzie ciepło to idę się zpisać na basen , ale nie na pływanie tylko na te ćwiczenia w basenie/ ma to jakąś nazwę?/
U nas oczywiście pogoda bezsłoneczna , aczkolwiek nawet ciepło:cool2:

ja biore drozdze z melisa, moja znajomy ktory pracuje w aptce mowi ze to fajna sprawa, zobaczymy
no i pije duzo roznych ziolowych herbatek :tak: pychota
no i mam zapas roznosci z indyjskiej himalayi

atol a revalid jest ok? bo teraz jest fana promocja w superpharmie na to

jak ktos lubi to dobrze jest rano trzasnac sobie np powitanie slonca z jogi, daje duzy power
zmusic sie czasami jest ciezko ale warto

reklama
no wlasnie ok czy nie ok? zalezy dla kogo:-D

ja mam dwie babeczki zachwycone tym, a z kolei inna gadala ze na nia nie dziala, trzeba wyprobowac na sobie, sklad ma ciekawy

ja nie lubie kapsulek, ciezko mi sie je lyka i z tego wzgledu bym nie wziela, ale jak nie mas z tym problemu to polecam revalid

agutka to aqua aerobik, przynajmniej u nas w klubie tak to nazywaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry