reklama

mamusie grudniowe:)

RONI
jesteś super dzielna dziewczyna. Dawaj znaki co i jak i się nie przejmuj ( chociaż się przecież nie przejmujesz;) )
my tu kibicujemy i przesyłamyy całusy

swoją drogą jakby np u mnie tak się zaczęło teraz to by był sajgon hehe
bo ja to WOGULE nie przygotowana :-D

reklama
wow, czytam i aż oczy przecieram- to u was dziewczynki już się zaczyna!!!! Qrcze, jakoś tak szybko to poleciało! Trzymam mocno kciuki za pierwszą grudnióweczkę- powodzenia:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D :-D , aa- i nie zapomnij zamknąć oczu podczas parcia- ja przy pierwszej ciąży zapomniałam i potem miałam oczy jak Marlin Manson.

Roni ...... powodzenia :cool2: , ja ze styczniówek u nas też się z leksza popłoch zrobił, bo jesteśmy następne w kolejce. Ale ten czas leci, jak szalony :baffled:

Roni trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze:tak::-) U nas na styczniówkach lekki popłoch się zrobił:-D Żadna nie chce rodzić wcześniej:laugh2: My chcemy dopiero w nowym roku:tak::-D

reklama
Jezusku ja cały dzień bez komputera i od zmysłó prawie odchodziłam jak tam ROni czy to już czy jeszcze...Trzymam kciuki za Ciebie kobietko!!!

A styczniówki w grudniu i tak się niektóre posypią i nie ma na to rady trzeba się cieszyć, że się dzidziola zobaczy szybciej..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry