kasu, ciesze sie :-) po trzecim porodzie stwierdzam, ze cc to calkiem nieglupia sprawa ;-)

buziaki dla groszka! a jakie imie? wybraliscie cos?
Milka, jak sie czujesz? mozesz juz swobodnie latac po miescie? :-)
Nieistotna, co za masakra :-( strasznie Wam wspolczuje, a szczegolnie bidulkowi... taki maly chlopczyk, a tyle musi znosic.. mam nadzieje, ze zalatwia teraz szybciochem sprawe i koszmar uszkowy sie skonczy. i bedzie muzykiem :-)
hehe, w ogole tak mi sie teraz glupio skojarzylo, wybacz, Ilonko! ale akurat ostatnio dowiedzialam sie od pani z pkola, ze Filip ma ponoc bardzo dobry sluch muzyczny - ze jest bardzo muzykalny, i ze szkoda byloby zmarnowac taki talent! i ze ciagle spiewa, wszystkie piosenki szybko lapie.. no dumna jestem! ale do szkoly muzycznej raczej go nie zapisze, zawsze bylo mi zal tych dzieci :-( na jakies zajecia raz w tygodniu, gora dwa to ok, ale na pewno nie wepchne go w zaden kierat.
w ogole czy wasze dzieci chodza na jakies zajecia dodatkowe? mnie sie ciagle mama czepia, ze jeszcze Filipa nie zapisalam na nic. od przyszlego roku bedzie chodzil na tenis, cos z ta muzyka i moze jakis basen sie wymysli, ale slabo to ostatnie widze, bo zadne z nas nie lubi basenu, plywania etc. a sam chyba jeszcze za maly, zeby go wozic etc. a moze zamiast tego pilka nozna...
no nie wiem, jak u was z tym tematem?