• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni co to za świnie!! Ja nie rozumiem jak wogóle można ludzi okradać a tego jak można chociaż pomyśleć, żeby kobiete w ciąży okraść!!!:wściekła/y::no::wściekła/y::no:
A ludzika w dziewiątym miesiącu to masz już chyba od przed wczoraj:-p

Wszystkiego naj....dla Hanutka w te 14 miesięcy!!
atol jaki samuraj świetny:-D:-D:-D:-DNo Bomba!!! też bym go z chęcią skopiowała:dry:

Oj, świnie, tak kobietę w ciąży? :baffled:

A ja będę w 9 miesiącu już w sobotę tralala :-)

Mam pytanie do was - ile czego macie dla noworodka z ciuszków? Bo ja na razie mam jakieś spadkowe 3 kaftaniki i 3 bodziaki - chciałabym w sumie chyba ubierać body + pajac + ew. kocyk, więc te pajace dokupić trzeba. To rozmiaru 56 mniej więcej. Starczy ze 2 pajace, czy macie jakoś więcej? Bo szybko wyrasta.. Kupujecie jakieś zróżnicowane skarpetki (cienkie i grube) czy tylko jeden rodzaj?

Czesc Dziewczyny!!!

Bardzo ale to bardzo Was przepraszam za tyle czasu milczenia z mojej strony:sick: ....jeszcze mam przed soba dwa tygodnie pracy a potem juz bede tylko odpoczywac, szykowac siebie i dom na wielki dzien i juz:) Mam tez nadzieje ze bede miala okazje do Was sobie zajrzec czesciej.
Na razie nie jest to mozliwe bo praca mnie wykancza...musze wszystkie sprawy pozamykac i przekazac nastepcom ( a nie nie do konca sa oni znani)...sporo tego jest...

Ale bylam w szoku jak sie okazalo ze juz ktos urodzil...szok normalnie!!!!
Mam nadzieje ze u Was wszystkich jest wszystko ok - raczej nie dam rady nadrobic zaleglosci w czytaniu wszystkich postow:baffled:

Jesli chodzi o mnie to wszystko ok:) bylam dzis na USG i moj Szymek jest o jakies 1,5 - 2 tyg wiekszy niz wynika z wieku ale jest wszystko dobrze:)

Pozdrawiam Was cieplutko:-D

hejka

gratulacjony mery, to fajnie ze dzy dzidziol:-D

dzieki, dzieki za ramke, kopiujcie jak chcecie, ja tez skopiowalam z sierpniowek, z tymze tam mamuska ma napis z ludkiem swiatecznym:-)
w koncu suwaczki tez mamy podobne

roni, ja to juz nawet w szoku nie jestem z tymi zlodziejami, ostatnio czytalam ze okradli matke z dwojka malutkich dzieci jak wsiadala do autobusu:no: :wściekła/y: :no: :szok: , po prostu tylko mi slabo

Boziu dziewczyny nadarzyc za wami to trzeba jakis kurs szybkiego czytania przejść:))
Roni super że skurczyki sie uspokoiły, co do ucisku to moja kruszynka tez jakos ostatnio tak sie ułożyła ze jak tylko sie poruszała zaraz miałam straszne szumy i zawroty w głowie ale na szczescie przeszło.
Sa_raa co do rozmiarów materaca to tak kupuje tradycyjny rozmiar bo takie mam łóżeczko.
kasia_z ja w sumie tylko mam bodziaki(rozmiary 56/62 k/r-6szt d/r-5szt) i pajace (bawełniane 0-3miesiecy 6szt i welurowe od0-3 miesiecy -7szt) jeden kombinezon 4 czapeczki bawełniane 1-welurowa, 1-wełniana, 4-pary skarpetek, i bajerki na wierzch.

A ja własnie czekam na mojego szanownego M bo byłam dzis w komisie przypadkiem i natrafiłam na wózek który chce kupic (tylko w innym kolorze) ale moge zaoszczedzic 200 zł!!!!! tylko ciekawe co na to moj slubny bo on cały czas sie upiera ze dopiero po porodzie sie wozio kupuje!!!!!!! A co do 9 miesiaca mi w piątek wypada:))

MJ koniecznie musisz się do nas odzywać bo wiesz jak już jeden dzieciaczek w grudniówkach to teraz malutka panika jak jajkiejś mamy długo nie ma:tak:

Kasiu ja mam wszystkiego strasznie dużo a więc Ci nie pomoge za bardzo jedyne co to gdzieś w jakimś programie czy gdzieś słyszałam, że powinno być:
2 czapeczki takie po kąpieli i trzy zestawy -> kaftanik+spioszki+pajacyk+skarpetki+niedrapki ( jak ktoś ma zamiar ich używać)
Ja osobiście wolałabym mieć ( i mam na szczęście) więcej niż karzą bo prać codziennie to nie jest moje marzenie po urodzeniu dziecka no ale tyle wystarczy
ja 56 mam mało raczej 62 przeważa

jesli chodzi o ilosc rzeczy to ja tu bym tak bardzo nie szalala, na poczatek ze 3 bodziaki , plus 3 pajace, u mnie np kaftaniki ise nie sprawdzily, podchodzily Hani pod brode, spiochy plus bodziak to w zimie mysle troche za zimno, reszte mozna dokupic na bierzaco jak sie okaze jaka duza jest dzidzia, to moje zdanie oczywiscie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry