..aenye
Mama grudniowa'06
jejku, ale slodycze... gdybym mogla sobie pozwolic na duzego psa w mieszkaniu nie wahalabym sie ani minuty! ale niestety, 2 niewielkie pokoje dla takiego psa to koszmar... (tym bardziej, ze goldeny sa tak zywiolowe)
ale kochane z was kobietki, od razu akcja ruszyla.. a moze watek nowy na bb zalozyc? np. na gieldzie i powiadomic wszystkich?
co do moich dolegliwosci - dzisiaj znowu tak mam, juz dzwonilam do gina, ale wizyta dopiero 16.11 - zawsze lepiej, niz 24.11... nie, no mysle, ze jesto ok :-)
dzisiaj znowu dobre wiesci - zaliczyli mi przedmiot, z ktorego mialam 5 na poprzednim kierunku!!! i nie musze juz chodzic na te zajecia, nie musze tez zdawac egzaminu!!! i mam 5 w indeksie ;-) ALE FAJNIE!!! bo juz sie martwilam ;-) bo zdazylam juz 3 razy nie byc na zajeciach z tego akurat (babka strasznie przynudza, w ogole mam wrazenie, ze nie wie, o czym mowi... i w ogole za wczesnie musialabym wstawac!
)
no po prostu cos chyba nade mna czuwa i wszystko mi ulatwia (tak duzo dobrych zbiegow okolicznosci ostatnio!)!... albo Ktos.. mam wrazenie, ze to moj Dziadziu kochany... serio, czasem mam wrazenie, ze stoi kolo mnie, tak czuje jego obecnosc... pewnie sie smiejecie, ze taka jestem odrealniona :-)
ale kochane z was kobietki, od razu akcja ruszyla.. a moze watek nowy na bb zalozyc? np. na gieldzie i powiadomic wszystkich?
co do moich dolegliwosci - dzisiaj znowu tak mam, juz dzwonilam do gina, ale wizyta dopiero 16.11 - zawsze lepiej, niz 24.11... nie, no mysle, ze jesto ok :-)
dzisiaj znowu dobre wiesci - zaliczyli mi przedmiot, z ktorego mialam 5 na poprzednim kierunku!!! i nie musze juz chodzic na te zajecia, nie musze tez zdawac egzaminu!!! i mam 5 w indeksie ;-) ALE FAJNIE!!! bo juz sie martwilam ;-) bo zdazylam juz 3 razy nie byc na zajeciach z tego akurat (babka strasznie przynudza, w ogole mam wrazenie, ze nie wie, o czym mowi... i w ogole za wczesnie musialabym wstawac!
)no po prostu cos chyba nade mna czuwa i wszystko mi ulatwia (tak duzo dobrych zbiegow okolicznosci ostatnio!)!... albo Ktos.. mam wrazenie, ze to moj Dziadziu kochany... serio, czasem mam wrazenie, ze stoi kolo mnie, tak czuje jego obecnosc... pewnie sie smiejecie, ze taka jestem odrealniona :-)

a tak co to za właściciel, że daje pokryć suke a później chce ukatropić jej szczenieta
można psa wysterylizować