reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Brawo nonek cóż za wspaniałe wiadomości i nawet nie próbuj przenosić się do listopadówek bo tam Cię też znajdziemy. Dołańczam się do prośby aenye napisz dokładnie ile cm itp itd :))) Buzia i pogłaskaj brzusio od cioć grudniowych.
sugarspunsister wiec życze powodzonka u gina i dawaj nam tu częściej znać o sobie oczywiście w miare możliwości.

Tak wiec moj Babelek ma 78 mm od czubka glowki do k.ogonowej (ale wielka ;D), kosc udowa to 10mm, glowka od skroni do skroni 26 mm (pieknie widac obie polkule i cala glowke). A pupcie bylo widac rewelacyjnie- oba posladeczki ;D ;D ;D Najbardziej mi sie podobalo jak sie wierci, co chwilke machala raczkami i nozkami jakby tanczyla ::)
Brzusio poglaskalam od Was!
Juz nie moge sie doczekac pierwszych ruchow! To dopiero jest przezycie! Nawet nie jest sie w stanie opisac tego co sie czuje. Nikt, kto tego nie przezyl nie zrozumie. Ale my kochaneczki bedzemy!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nonek rewelka ale twój bąbel już duży(a) kurde miałaś niesamowite przeżycie oglądajac to wszystko aż się nie moge doczekać swojego usg a jeszcze 2 tyg:(( a co do ruchów nadal pamietam jak to było z Nikolką kiedy poczułam pierwszy pożadny kopniaczek a było to w 20 tyg:)) mam nadzieje że teraz szybciej poczuje bo niby się mówi że przy kolejnych ciążach szybciej sie czuje.

kochane mamusie a może napiszecie czy u was też zaszły jakieś zmiany związane z cera włosami itp?
Bo u mnie cera to coś strasznego nie wiem czy to przez Luteine czy tak dziala na mnie ciaza ale moje ciałko a najwiecej dekold i twarz pokryta jest takimi kroskami fujjjj. Ja nigdy nie miałam nawet tradziku a syfki to sporadycznie ale teraz to szok codzień nowy:((( no i włosy strasznie mi sie przetłuszczaja i zanic niechca sie ułożyć, dziś chciałam spróbować fryzurke przed niedzielna komunia i totalna klapa >:( No nic taki urok

nonek super! Gratuluje duzegooo bąbelka! czekamy na fotki!
ja swoja dzidzie zobacze juz w przyszlym tygodniu ;D narazie widzialam tylko kropke na usg. juz sie nie moge doczekac!!

W końcu mam chwile czasu i mogę coś skrobnąć, biedne jesteście kobietki z tymi wymiotami, ale pocieszenie, że to zaraz minie, u mnie mdłości to codzienność, ale wymioty to do tej pory tylko dwa razy! sama nie wiem czy się cieszyć, bo pisałyście, że wymioty świadczą o prawidłowym rozwijaniu się dzidzi, ale ja wierze, że będzie oki:) Cera i włosy u mnie też nie za dobrze, najgorsze, że zawsze farbowałam włosy i teraz będę miała takie brzydkie odrosty, ale myśle, że jakbym wytrzymała całą ciążę bez farbowania to i włoski by odpoczęły, czyli na dobre wyjdzie, gorzej z moim wyglądem będzie, ale przecież my ciążówki zawsze piękne, nonek trzeba przeczekać to najgorsze, a na komunię pewnie dzidzia sprawi, że włoski się ułożą:)

Hej kobitki wkońcu mogłam zajrzeć:)) My już po komunii co za emocje jakby to była moja komunia a nie córci:)) Choć pogoda była nie udana dzień był tak pełen wrażeń ze nawet niezwracałam na to uwagi. Ale za to pojadłam sobie mniaaaammmm ale mi wszystko smakowało aż byłam w szoku może dlatego że nie musiałam sama przygotowywać. ;D
Lece uzupełnić liste bo widziałam nowe mamusie. pa

Hej dziewczyny, muszę się pochwalić Groszkiem!!!

nie mam za dużo czasu na pobyt na BB, ale dziś wróciłam od lekarza i pokazuję dumnie moją kruszynkę. Rośnie jak na drożdżach, ma 55 mm i dzisiaj badaliśmy się na choroby, min. na zespół Downa. Moja dzidzia jest zdrowa i jestem szczęśliwa. Popatrzcie... jakie cudo.
Oto mój Groszek!

reklama
hej dziewczynki, cos ustalysmy w tym naszym pisaniu :) :) :)

ja dzisiaj dumnie rozpoczynam druga dziesiatke mojej ciazy :) :) :) superrrr! nie moge uwierzyc :) :) :)

poza tym bez zmian ;-) brzusio nie rosnie na razie, za to powoli wraca apetyt - ale nie na wszystko ;-) miesko dalej omijam ;-) i w ogole takie "prawdziwe" obiady :) ale jest ok ;-) powoli chyba tez tyje, ale nie wiem. ;-)

dobra, zmykam do nauki! tyle jeszcze przede mna!! wrrrrrr...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry