reklama

mamusie grudniowe:)

grudniowe mamusie, pozdrawiam was serdecznie i zycze wam zdrowych , slicznych dzieciaczkow
niestety, musze was pozegnac:((, straciłam moje malenstwo... nie potrafie nic wiecej napisać
zycze wam duzo szczecia, trzymam za was kciuki, prosze o usuniecie mnie zlisty grudniowych mamus, byc moze niedługo dolącze do mamus z innego miesią, taka mam nadzieje

reklama
iwex nie zegnaj sie z nami, za niedlugo bedziesz mam nadzieje mamusia z innego m-ca, ale do nas tez wpadaj!!!

iwex, strasznie mi przykro... trzymam kciuki, zebys szybko doszla do siebie... i szybkiego zafasolkowania zycze :)

jak juz sie uporasz ze swoim bolem choc troche, sprobuj sie wygadac... bedzie ci lzej!

buziaki...

a u mnie straaaaaaasznie... czuje sie paskudnie, od wczoraj caly czas, bez przerwy mnie mdli... boli mnie glowa, wymiotuje, jak tylko cos zjem... pije hektolitrami mietowke z heubata zielona i nic... porashka :( i nie jestem w stanie nic zrobic :(

dziekuje wam za słowa otuchy, niby nic, a jednak to bardzo potzrebne, powolutku krzepnę juz z ta myslą, ze trzeba będzie probowac znowu, i juz na to zaczynam sie cieszyć, ale muszę jeszce odczekac kilka miesięcy. Trudno tylko jest mi to sobie przyswoic ten stan, dopiero co tydzien temu takie szcęscie,i nagle wszystko o 360 stopni. Wciąz budze sie rano i delikatnie podnosze sie z łozka jakbym była w ciązy... :) chormony jeszce pracvują
pozdrawiam

reklama
Iwex bardzo mi przykro, wiem co czujesz ja tez kiedys straciłam maleństwo. Wiem i wyobrażam sobie że jest Ci ciężko ale myśle że za 3 miesiące znów bedziesz mogła cieszyc się fasolka . Buziaczki i główka do góry, pamietaj ze jestesmy z Toba.

aenye ojjj biedactwo widze ze Cie wzieło na dobre, moze poprostu odpusc sobie i jak najwiecej czasu poswiec odpoczynkowi, albo przejdz sie do internisty? Trzymaj sie i dawaj znac co i jak.

Wszystkiego najlepszego w Dniu Matki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry