reklama

mamusie grudniowe:)

Coś nam ta nasza Roni ucichła albo już śpiocha albo:confused: :confused: :confused: ;-)
A ja cosik się kiepsko czuje cały dzień jakaś taka do d... byłam a teraz jest jeszcze gorzej jak ja nielubie takiego stanu apatii najchetniej bym leżała, leżała leżała. Idu sie położyć może chociaż usne o normalnej godzinie:elvis:
No to do rana jak bedzie mi sie chciało wstać:zawstydzona/y:

reklama
Humor mi sie psuje sam z siebie.. ech.. lepiej pojde spac
chyba te czekanie mnie zmeczylo
cisza w brzuchu.. szykuje sie na grudzien :)

wpadla dzis tesciowka i dala mi w prezencie komplecik z polaru kurteczka, spodenki i czapeczka :) super

Oj widze ze juz sie rzeczywiscie zaczyna...taka mala goraczka przed-grudniowa:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: uhhh
kate-ja biore caly czas DETRALEX na opuchlizny(3x dziennie po 2).Te tabletki sa na poprawe mikro-krazenia i mi pomagaja...
Poza tym gin kazal mi juz odstawic magnez...i tez czekam na skurczoki,ale termina mam dop na 12...ehhh to sobie poczekam.:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Czarna - sexik, sexik, sexik... masaż i drażnienie sutek /czy sutków?/, dość ciepła kąpiel... + herbatka z liści malin...; hmmmm zobaczymy, czy pomoże...

Czekam na wieści od rozdwajających się... pamiętajcie, że jeszcze tylko 15 godzin... i będzie grudzień... dlatego zaciskajcie nogi... i wytrzymać :-D :eek: ;-)

Hmmmm, czyżby dziś o północy forum "Listopad 2006" zostanie zdjęty z "Przyszłe mamy"??? :szok:
i wtedy, my będziemy... już musiały się sprężyć... AAAAAAAAAAA :szok:

Ale wam powiem.... mimo, że to mój drugi poród... zaczynam odczuwać "bojenie się"... :baffled:

O jejku... jeszcze 7 dni u mnie :szok:

dziś fryzjer na 10:00... mam nadzieję, że nie zacznę rodzić :-D

narazie spadam... coś tu cichutko... albo śpicie... albo rodzicie.... hmmmm ??? :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry