Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarna na 11.12 ma termin ale ona nie codziennie sie odzywa a wiec jeszcze nie mamy sie chybva o co martwić
Teraz w kolejności monexa na 5.12 i oczekująca na 6.12
A no i Roniaczek w szpitalu może wreszcie cos z tego będzie TRZYMAM KCIUKI z całych sił!!!
Anie serducho bolało i podobno Jasiu sie mało ruszał i się zdecydowali, że do szpitala pojadą. Takiego smsa dostałam ok 17-18 i czekam na dalsze wieści.
Może Jaś już nie będzie mamy stersował i męczył;-)
Oby. Trzymam kciuki, mam nadzieję,ze już jej nie wypuszczą w wersji 2w1 bo sę dziewczyna naprawde załamie.
Ja zreszta też już taka bardzo chciałabym urodzić... Nawet wreszcie ciuszki po Ali zaczęłam przeglądać i jutro kupię proszek i do dzieła.
Albo pierdzielę, nie rodzę i zajmę się porządkami świątecznymi.
O tak, podobno intensywne mycie okien to idealny sposób na pozbycie się intruza z brzucha. Tak samo wieszanie firanek i wszystkie czynności wymagające podniesionych do góry rąk.
Faktycznie Roni nie odpowiada, choć tez jej eska wysłałam. No mam nadzieję,ze ruszyło.