reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roni, kurczę, już niedlugo...;-)a co w ogole dzis powiedzial lekarz?Miłka, jest wiele szpitali, gdzie tak zwlekają. tu w Trójmieście też. dlaczego?nie wiem, ale wkurwia mnie to... a biedna dziewczyna się męczy:baffled::baffled:

Biidulka sugar.... kurde, ja tak z Alą miałam - dłuuuugie godziny napieprzania krzyża, rozwarcia prawie wcale i.. wspominam to okropnie. Jeśli się nad nią nie zlitują, będzie miała uraz do porodów na wiele lat... (jak ja...)

jejku wreszcie nadrobilam zaleglosci...

Sugar bidulka... co za szpital beznadziejny... wykrakala sobie te bole :-(

Roniaczku - to wspaniale, ze juz wiesz, co i kiedy z Jasiem!!! jejku, brak skali... coz to moze byc za wielkolud!?

Milko - tobie tez ogromne gratulacje poznania ostatecznego terminu, wspanialych widokow i duzej corci :-)

kuleczko - ja z tobom do stycznia posmigam! ;-)

dita - i z tobom tesz. :-) i sie nie martw, z drugim bejbem bedzie bolalo wiele mniej!

kiciuni juz gratulowalam, wspaniale! sarence - tez! alez sie posypalo piknie :-)

kasia_z - no i ty tez wiesz, kiedy dzidziol... a u mnie... zero :-(

w nocy cos strasznego, spac nie moge, maly ma juz tak malo miejsca, ze jak sie wypnie, to mnie normalnie rozrywa od srodka :-) i te ruchy takie inne.. dziwny jest jakis, skoro tak mu tam zle, to czemu nie wyjdzie!?
a w nocy ma szajbe, wiec pewnie bedzie jak dziecko Marty (swoja droga - GRATULACJE!!!) - w dzien spal, a w nocy harce...

ja wczoraj caly dzien na girach, od 9 rano (po niecalych 4h snu), bylam na zakupach od 14 - bieganie po sklepach, dzisiaj tez sie nie oszczedzam - sprzatam, pracuje, robie paczuszki swiateczne, gotuje i bylam na mega zakupach zarciowych (SAMA! i kurfa mi kasy nie wyplacili ze stypy, sie wk.... przy kasie, bo sie okazalo, ze nie mam na koncie tyle!!! i musialam pol rzeczy odlozyc!! a mialy byc do 12/12!!!) - ale przytargalam do domu jakies 10 kg zarcia i co???

FILIP TERMINATOR :-) normalnie NIC go to nie rusza. brzuch wysoko i ani jednego skurcza, ani czopa.
dzis ostro daje z seksem ;-)
jutro przyjda znajomi, moze mie rozruszaja na tyle, ze pojade na porodowke ;-)

Witamy grudnióweczki.
Bardzo sie starałam ale nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego. Malutka przyslania mi cały świat ze o wszystkim innym zapominam:zawstydzona/y:
Sugar.. skad ja to znam mialam podobnie przy Niki. Trzymaj sie kobito.

lo matko sugar to chyba rodziw tym szpitalu co ja bede:szok: , szczescie u mnie ma byc cc

a ja nadal nie moge sie skontaktowac z moim lekarzem, dzisiaj dzwonilam do niego chyba z 9 razy:wściekła/y: :wściekła/y: :no: , bede probowac w poniedzilaek zeby sie konkretnie umowic na to cc

dziewczyny ja z marcowek 2006, tak Was sobie podczytuje i az lezka w oku sie kreci za tamtymi czasami, ale tu u Was goraco i jakie Wy niecierpliwe, ja urodzilam dopiero 13 dni po terminie, 14 dnia mialam dostac oksy ale mala zdecydowala ze wyjdzie same, takze dziewczyny cierpliwosci, trzymajcie sie cieplutko!!!!

sugar...kobieto nie daj sie!!! oni sa okrutni tyle czasu trzymac bidulke...
roni i milka powodzenia!!1
kinga nie lam sie !
dita....luuuuzik

pozdrawiam Was wszystkie i zycze wszystkiego dobrego!!!

"Twardym trzeba być a nie mientkim"... Dita nie łam się, Roni i Miłka no to czekamy na wieści, Kulka, ..aenye spokojnie u mnie też nie zanosi się na szybsze rodzenie, Sugar biduchno walcz o swoje tzn ZZO!!! Wytrzymaj!!! to sie kiedyś skończy!!! Kinga głowa do góry, Atol próbuj może nawet jutro! Dzielna z Ciebie kobita Nonek. Kasia_z łoj ta miednica. GRUDNIÓWKI KOMANDOSKI NORMALNIE BEZ KITU!!! Ja dziś po wizycie u gin mam zakaz nospowania i innych łagodzą cych sopsobów działania skurczom, jak sie zacznie to niech się zacznie! Morfologia wzorowa nigdy lepszej nie miałam. Po badaniu krwawienie wielkie, ale to norma z polipem;-), mały przytył 0,5 kg AŻ czyli waży 3200 gramów. W 2 tygodnie!!! No to zostało tylko 7 dni do przyjazdu Tomka i mogę rodzić!!! Łoj. Coby tak ładnie trafiło to się chyba pomodlę!

reklama
Roni, to fajnie że się tak udalo:tak: fajny szpital i jeszcze obgadany lekarz;-) mysle ze wyjma Jaska i juz.
Aenye, to może my się na jakaś imprezkę wybierzemy?techno-party dla cieżarnych?albo koncert metalowy?COS je chyba musi stamtąd wykurzyc?:confused::confused:
dzis już mialam 5 telefonów w tej sprawie. myślę, że za miesiąc juz nie bedę miała znajomych bo wszystkich opierdalam:laugh2:

tak w ogole, to Asia gdzies zniknęla.moze jednak urodzila??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry