reklama

mamusie grudniowe:)

Kuleczko - brawo - trzymaj się. przynajmniej wiesz już że NARESZCIE!!!!

No to fajnie - aenye zostałyśmy same skazane na pastwę losu.....rock i metal party jak najbardziej wskazane....

Wczoraj nawet samochód umyłam (nigdy, ale to nigdy tego nie robię!!!) i przydźwigałam trzy wiadra wody, pogimnastykowałam sie porządnie, zasapałam jak lokomotywa... efekt - lśniący samochód i 0 słownieZERO jakiegokolwiek skurczyka.
Dupa - pierdzielę, nie rodzę. Tylko wyć mi się chce.

reklama
No i ekstra, Sugar, znieczulenie fajna rzecz - też zamierzam skorzystać (jak mi się uda).
Widzę, że nasza Kuleczka też rodzi, strasznie fajnie, tak się martwiła...

Agnieszka - to zaraz będziesz miała juz wszystko oprocz synusia, słodko :-)
Trzymam kciuki żeby Alanek pojawił się szybciutko na świecie!

A ja też 2w1, jakoś się przestało zanosić na poród, skurcze anemiczne i coraz rzadsze, za to miednica już mało boli, więc jestem super szczęśliwa i czekam nawet mało niecierpliwie :-)

Agnieszka a ty co za przemeblowania robisz? nieźle cie wzieło widzę heh;-) Dobrze że już kupiłaś wszystko dla Alana, w koncu już czas bo możesz urodzić lada dzień kobieto!:-) i okaże się że urodzisz szybciej ode mnie :-(

Ja wczoraj z moją drugą połówką zabawialismy się w przystrajanie okna lampkami, dzis jeszcze bede wieszała gwiazdkę. Teraz tak jest przytulnie i świątecznie w domu mimo że za oknem brak śniegu, a szkoda.
Widzę że dziewczyny nam się rozdwajają.. pozazdrościć tylko i życzyć wszystkiego naj naj:happy:

O! Ja dzis tez zrobie sobie juz swiateczne dekoracje! oprocz choinki - to tuz przed swietami zrobi mezus, jak zawsze :-)

Dita - no to zostalysmy z naszymi bablami huehuehue. jeszcze luckymama, kinga85, agnieszka.kk... ktos jeszcze? palec do budki, palec do budki... (no roni i milke juz wykluczylam z tego wspanialego grona ;-) )

KULECZKO!!!!!!! NO TO WSPANIALE!!!! TRZYMAMY KCIUKI I CZEKAMY NA WIESCI!!!!!!! WIELKI BUZIAK :-)

Ufff...muszę chwilkę odpocząć,te przemeblowywanie jest strasznie męczące,nie mam już siły...
Tak Kinguś...postanowiłam wczoraj wieczorem że inaczej urządzę koncik dla małego,tak aby mi było wygodnie koło łóżeczka biegać i aby było troszkę więcej miejsca w pokoju :-) i dziś koniecznie muszę dopakować torbę do szpitala bo jak trafi mi na dniach jechać to nie wiem czy byłabym w stanie wszystko zabrać a tak to gotowa bedzie sobie stać w kąciku i grzecznie czekać az mamusię skurczyki złapią:-). Poza tym robię dziś też duużże pranie,ale mnie dziś wzieło ufff:-)

kasia_z...tak teraz to chyba będę miała juz wszystko oprucz małego,a wiesz im bardziej angarzuję się w przemeblowywanie kącika dla Alana,segregowanie ubranek itd.to tym bardziej chcę aby jak najszybciej pojawił się na świecie.Nie mogę się już doczekać tego małego człowieczka,gdy tylko go ujrzę to chyba go zjem.Tak bardzo chciałabym miec go juz w domku,ale najwidoczniej musze jeszcze poczekać:wściekła/y: :-) :happy:

Rajuśku ale nocny wysyp!!! Sugar i kuleczka!!! Aż miło!!! Gratulacje!!! :-) Dita , ..aenye, Kinga, agnieszka chyba jeszcze nikt nie został buuuuuuuu, no to razem czekamy na nie wiadomo kiedy!!!
NO TO JA ZEDYTUJE: WŁAŚNIE PRZEJRZEAŁAM LISTĘ I JESZCZE NIE URODZIŁY:Aga, Dee, Kasia_Z, Atol, MJ, Pingwinek, Dita, ..aenye, (Roni i Miłka już wiedzą kiedy, więc;-)) no i ja

luckymama...ale nam się dziewczynki rozdwoiły co,brawo dla nich:happy: ciekawe która teraz bedzie nastepna w kolejce?mimo wszystko 3mam za wszystkie dziewczyny mocno kciuki,za te które urodziły aby szybciutko wracały do zdrowia a tym które sa jeszcze 2 w1 aby jak najszybciej doczekały się swoich pociech:-) a teraz wracam do dalszego przemeblowywania bo troszke pracy jeszcze mi zostało,odezwę się pózniej buziaki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry