reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna bardzo ładny prezent. Moj Filip niezle się rozpycha w brzuchu ale nadal o wyjsciu nie myśli:dry: co za szał. JESTEM CIERPLIWA:sick:

reklama
No Roni jakos tak właśnie! Czyli jestem przedostatnia!!! Więc kochane moje nie narzekać na nierodzenie! Rajuśku jak mnie plecy rwą! Normalnie tyłek odpada! Dziś z moją mamą wywaliłyśmy z 10 lat historii w ubraniach które robiły za "przydasie" no i bezsensownie zajmowały miejsca w szafie!. 6 wielkich 120 litrowych worów ubrań poszło sio! No i git, ale trochę się przy tym napracowałyśmy chiba plecy od tego rwą. Zaraz do wanienki i bedzie git.;-)

A no to fakt, jest nas coraz mniej nierozdwojonych.
Byliśmy sobie z mężem na spacerku i zaszliśmy na kebaba niedaleko w okolicy, uznaję wiec że wieczór bardzo sympatyczny mamy. Teraz ide na jakiś film w tv. Filip jak na razie nie daje mi znać że chce wyjść:dry: Ogólnie od pasa w dół jestem cała obolała..:sick: chce już urodzić!

Cześć Dziewczyny
Ja prawie cały dzień dziś porządki robiłam,musiałam przemeblować kącik dla Alana,zostało mi jeszcze segregacja ciuszków ale to zostawię na jutro bo dziś już nie dam rady(nic mi sie nie chce);-).Kinguś...Ty byłaś na kebabie a ja byłam na pizzy,tak się najadłam że aż mi żle :-p.Kuleczka...trzymamy kciuki,trzymamy i to bardzo mocno,wiem że to nie jest łatwe ale nie martw się wszystko będzie dobrze,musi być i będzie.Malutka na pewno jest bardzo silna i Ty tez musisz być,wszystko się ułoży kochana,pamiętaj że jesteśmy z Tobą.Trzymaj się mocno!!!

Ja dziś byłam na wigilii ze znajomymi ze studiów. Obżarłam się prawie samych niedozwolonych rzeczy, w nocy będę się pewnie drapać zamiast spać, ale warto było. Już poczułam klimat świąt. Cudnie było. :-)

Biedna Kuleczka, tak mi strasznie przykro się zrobiło. Ale trzymam kciuki, wszystko będzie na pewno dobrze, kwestia czasu. Tyle osób trzyma kciuki, musi się udać! :happy:

(z ciekawości, Roni, gdzie ona rodziła?)

reklama
Mocno trzymam kciuki za kuleczkę i jej maleństwo, na pewno będzie dobrze, musi być dobrze no!
Roni fajnie masz... Jaś juz niedługo bedzie z tobą

A ja.. chyba nie urodzę do świąt:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry