reklama

mamusie grudniowe:)

UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!

Dee urodziła!!!!!!!!!!!!!!

treść smsa:

"urodziłam! sn dziś o 19.40 Michałek waży 4300 ma58cm. olbrzym a ja taka mała. DLatego troszke się umęczył i leży w inkubatorze ale ładnie dochodzi do siebie"

cholera ja ja mam popsuty telefon i nie moge gratulacji mamusiom wysłać, no ale chociaż tutaj napisze

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Boziu mamusie ja was podziwiam kiedy wy znajdujecie czas na BB???:confused: Moja malutka jest naprawde grzecznym dzieciątkiem ale za to uwielbia byc przyssana do cyca co ogranicza moje funkcjonowanie. Całe szczescie ze na swita jedziemy do rodziców bo niewyobrazam sobie przygotowania w domu:szok:

Ja jakoś znajduje czasu troszke ale wiele mniej niż wcześniej, co chyba da się zauważyć :-p

To teraz na placu boju została Dita, Miłeczka, pingwinek i aganieszka tak??
A co z atol?? Czemu miała mieć cc??

Z tego co wiem, od początku atol szykowała sie na cesarkę. I miała ją planowaną właśnie 20.12

A jeśli chodzi o plac boju to już wymiękam. Zazdroszczę wam kiedy mówicie,że nia macie czasu na bb - ja mam go za dużo, jestem sama w domu i teraz nawet na bb nie można z wami pogadać, bo każda w pieluchach. Szlag mnie trafia jak wszyscy naokoło mi mówią - przyjdzie twoja kolej, jeszcze zatęsknisz za wolnym czasem i takie tam pierdoły. Niby ja o tym nie wiem???? Wiem!!!

Boję się ku.wa mać i nic na to nie poradzę. Powtarza sie sytuacja z ciąży z Alą - cholernie boję się pobytu w szpitalu, wywoływania, porodu.Chciałabym tak jak wy wszystkie być juz ,,po" bo już też serdecznie mam dość ,,stanu błogosławionego". Dostaję szału na każde pytanie ,,ty jeszcze nie?" , dostaję szału, kiedy mała się nie rusza, albo rusza się za bardzo...

Nie wiem, gdzie mam rodzić, nie wiem, kiedy i gdzie mam się zgłosić na jebaną patologię, najlepiej na całe święta albo na sylwestra, boję sie że cos pójdzie nie tak, boję się o dzidzię....

Boję sie, mam doła i i totalną depresję, magia świat przerodziła się we wkurwiające czekanie

FUCK FUCK FUCK FUCK

Chce mi się na przemian kląć i ryczeć.

I tyle.

Dita - zawsze możesz napisać na BB... my cię rozumiemy jak nikt inny...

Cóż ci mogę powiedzieć??? Spokojnie przeżyj święta... a po świętach się urodzi... i wierz w to mocno!!!

Dita nie jestes sama i doskonalane CIe rozumiem. Ja mam tylko tyle więcej szczęścia że jestem daleko od domu i tylko Ci bliźsi przyjaciele, któreym nie żal kasy na smsa do francji się pytają , a inni na szczęście nie zadają takich pytań bo nie dzwonią, a i bardzo dobrze. Ja też się poociągam z dobrą nowiną, albo niech się doweidzą od kogoś innego.

Mam już dosyć wszystkiego, tych pierniczonych dolegliwości, którym pomóc może TYLKO PORÓD!!!:no:
Dupa (czytaj hemoroidy)mnie poprostu napierdala, nogi też napierdalają. Wkurza mnie wyczekiwanie nawet najmniejszego zwiastunu porodu i jak coś się dzieje to się jak głupia podjaram, a się okazuje że to nic takiego.
Na szczęście nie dopuszczam do siebie strachu o poród, bo bym wogóle zidiociała, a jak raz powiedziałam mężowi że się boję to kuźwa się nie przejął tym!!!!
Mam doła bo w zamku trzeba karmić i robić konie rao i wieczorem, nasi zamkowicze wyjechali, a mój mąż zamiast rano zapierniczać zrobić szkapy - odsypia wieczór (impreza z moimi rodzicami), a ja jak debilka zapierniczam w 41 tyg karmić szkapy i czyścić im w boksach!!!!!!!!! bo przecież godzina 10ta, a konie jedza o 8!!!
FUCK, FUCK

Edytka kochanie nie wiem co Ci napisać bo wiem, że wszystko już słyszałaś i że teraz to już nie pomaga...ale tak jak napisała kate_less zawsze możesz się wyżalić tutaj...a ja od siebie dodam, że trzymam kciuki z całych sił, żeby Natalka ładnie sama się na ten świat wybrała i tego Ci z całego serduszka życze..

pingwinek kopnij Faceta w du... co to za leżenie!!! Kobieta w 10 miesiącu ciąży a on śpi??? Opieprz kontkretnie i powiedz jeszcze raz o swoich obawach i tak potarzaj i powtarzaj aż wkońcu posłucha!!!

Mąż wstał niedawno i mu powiedzialam co o tym mysle, no to on naskoczyl na mnie ze sie czepiam, i ze zwierzeta nie umra z glodu. wygarnelam mu ze wkurzylo mnie brak jego obowiazkowosci co do zywych zwierzat i ze nawet nie chce myslec co by bylo gdyby mial byc sam z dzieckiem. Bylo ostro, no ale oczywiscie wszystko moja wina. Wiem ze pewnie ma kaca i dlatego taki byl niesympatyczny, ale wkurzyl mnie

Mialam wczoraj fatalny dzien!
Nie mialam nawet czasu pierdnac, nie moglam usiac do kompa i ominelo mnie tyle cudnych wiesci!
jestem szczerze wzruszona, a to u mnie rzadkość
DZIEWCZYNY JESTEM Z WAS DUMNA

Bylam wczoraj z malym w przychodni, musialam wstac rano, ciezko mi bylo bo cala noc wisial przy cycu i nie moglam spac
wrocilam o 10, dostalam krople do oczek, zrobilam mu morfologie, wynik byl dobry
od 10 do 17 walczylam z malym
nie dal sie uspac, wisial u piersi, az z bolu nie moglam dotknac sutek
bardzo bolala mnie macica, umieralam z glodu
polozylam malego bo myslalam ze zemdleje z glodu, on tak przerazliwie plakal i obrzygal sie na pol glowy
marzylam by zasnal bym sama mogla spac
jezu az sie potem poplakalm ze zmeczenia
mialam sie ochote uchlać!
przydalaby mi sie pomoc w domu

dzis jest juz lepiej :)

reklama
Pingwinek Twoj maz to Francuz czy Polak? ( takie pytanie z ciekawosci)
To masz niewesolo z nim. Co to znaczy, ze kobieta przed samym porodem sie czepia??? dzgnac go grabiami w d**** do obrzadku koni! Chcial imprezowac to nich ponosi konsekwencje. Moze to Twoja wina, ze ma kaca? Przepraszam, ale jestem zbulwersowana. Sama mialam i mam caly dom na glowie, ale Macieja jak tylko przyjezdza, nawet jak jest baaardzo zmeczony to mi pomaga. A sam pracuje ostatnio po 15-16 godzin na dobe, ostatnio w weekendy tez.
Dita jak nie ma nikogo na formum to zaczepaj na gg np. Ja serdecznie zapraszam. Teraz mam jakis klopot, rozlacza mnie gg, ale mysle, ze niedlugo sie naprawi.
Nieistotna czy juz zaczelas wspominac te dobre czasy jak maly siedzial sobie w brzusiu i moglas wszedzie pojsc, siedziec na bb i myslec praktycznie tylko o sobie a nie tylko o nim? Jak tak, to normalny objaw. U mnie tez juz sie koncza dobre czasy ciaglego spania. Choc nie powiem trwalo to dosc dlugo. Ja tez teraz leze jak "maciora" z cyckami w nocy i Majeranka wisi na nich. O wlasnie sie obudzila.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry