reklama

mamusie grudniowe:)

Wydaje mi się,że do tych trojaczków jeszcze atol będzie jako czwarta, bo miała mieć wczoraj cc...

Spoko - póki styczeń nie nastanie, ja się nie sypne. Nie ma rady. Chyba coś z przysadką mózgową mam nie tak...:eek:

reklama
Dita z przysadką???? Jak tak działa jak nieśność u kur to idz na solarium hihi. Ja dzisiaj w nocy będzie u mnie cisza to zapraszam do mnie do zamku mam solarium :-D potem wskoczymy do sauny i napijemy się winka czerwonego. Potem ugoszczę Ciebie i faceta Twojego w jakims ładnym pokoiku ......
A jak to nie pomoże to mam koło 60-80 okien w zamku do mycia.:-D :-D

Czytałam,że przysadka stymuluje wydzielanie oxytocyny czy jakoś tak...
Chyba coś genetycznego, bo moja mama na 4 porody wszystkie przenosiła i ani jednego nie miała naturalnego tylko wszystkie z kroplówy, ja z Alą też chyba jeszcze ze 2 miesiące pochodziłabym,gdyby nie wywoływanie....

a pingwinek, bardzo dziękuję, bardzo chętnie skorzystałabym, ale kto mnie teraz do samolotu wpuści??? hehe

ukryjesz, wystaw sobie zaswiadczenie ze to 6 miesiac, i cie wpuszcza hihihihihi.

wiesz zasadniczo cos moze byc z ta przysadka, ja zootechnik i faktycznie u zwierzat to slonce bardzo wplywa na akcje porodowe. musisz duzo na slonce patrzec, bo promienie slonca wpadaja na siatkowke i potem cos tam sie przekazuje do przysadki, a z tamtad do macicy.

Dziewczynki co za wysyp tej nocki :szok: GRATULUJE SZCZĘŚLIWYM RODZINĄ :-) A jaki zbieg okoliczności że same chłopaki się porodziły ;-):-D Nie no super i jeszcze raz gratulujemy :-)

A jak fajnie się złożyło że aż 3 z jednego forum w tym samym szpitalu i prawie tym samym czasie porodziły
:tak::-)

Na wstępie gratulacje dla rozdwojonych maminek!!!
No pięknie się nam poukładało:-D

Marek ucałuj Anie bo mi telefon nie działa i nie mam jak gratulacji przekazać:-(

Ditka to ja teraz kobietko trzymam za ciebie mocno kciuki:tak:

Super Wam poszlo dziewczyny Boze jak ja Wam kibicuje, tak ze naewt do swoich marcowek za bardzo nie zagladam, tylko u Was przesiaduje, Roni w koncu sie doczekalas, swieta w domu!! Super dziewczyny, w ogole Roni chyba Ci ekspresowo poszlo co?? Wszystkim grudniowym mamusiom i ich dzieciaczkom wszystkiego naj naj naj!!

reklama
sugar... ja przyszlam do pracy i jak czytalam o malo sie nie poryczalam, jak ten moment tkwi w kobiecie Agata juz niedlugo 10 miesiac zacznie a ja nadal wspominam i odczuwam ogromne emocje!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry