reklama

mamusie grudniowe:)

Uwaga!!!Uwaga!!!Uwaga!!!
Słuchajcie dziewczyny mamy kolejne dzieciątko.Wczoraj o godzinie 23.16 dostałam smsa od Kingi85 o treści cytuję"AGA JESTEM JUż NA PORODóWCE!WODY MI ODESZłY,ROBILI MI KTG,ROZWARCIE NA 2 CM.NARAZIE LEżę I CZEKAM.MICHAł JEDNAK BęDZIE PRZY PORODZIE:-)POZDRóW NA FORUM"A z tego względy że jest godzina prawie 6 rano to Kinga85 pewnie już urodziła,ale nie mam potwierdzenia od niej,za chwilkę napiszę do niej i jej Michała,gdy tylko będą w stanie to udzielą mi więcej informacji i na pewno wam je przekaże.Ja mimo wszytko już jej GRATULUJE!!!Doczekała się dziewczyna i na święta na pewno będzie już w domku z maleństwem,bo w sobotę lub góra w niedzielę ją wypuszczą,teraz mocno trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze.Powtarzam nadal nie mam informacji na temat dzidzi,ale już pisze smska i jak tylko czegoś się dowiem od razu dam znać
Pozdrawiam!!!

reklama
GRATULACJE DLA KINGI85!!!
Cytuję smsa od Kingi85 godzina 6.49 (Dziś)"MAMY SYNKA.URODZIł SIę O 6 RANO.RODZIłAM OD GODZINY 22.BARDZO BOLAłO MIAłAM SKURCZE KRZYZOWE.WAżY 3.300 I JEST śLICZNY:-)MICHAł PRZECINAł PęPOWINE"

Cytuję smsa od męża Kingi85 godzina 7.05(Dziś)"HEJ O 6 RANO URODZIł SIę FILIP,WAżY 3,300 WSZYSTKO OK,BYłEM PRZY PORODZIE SUPER SPRAWA:-)POZDRAWIAM"
Także dziewczyny mamy kolejne maleństwo,jeszcze raz ogromne gratulacje dla Kingi i Michała!!!gdy coś więcej będę wiedziała dam znać.A Kindze zyczę szybkiego powrotu do formy.Buziaki dla Ciebie Kinguś, małego i tatusia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ale mamy wysyp dzisiejszej nocki :-)

A ja mam rozwolnienie i rzyg..ć mi się chce. To pewnie z nerwów, bo jestem sama w zamku i ciągle mam wizję że będę musiała sama ładować się do auta i gnać do szpitala. Aby do wieczora.

Ja jestem szczerze w szoku jeszcze. Mamy forumowe trojaczki!!! To powinno przejsc do historii naszego Forum.
Dita po porodzie szczepia ( chyba gruzlica czy cos tam) i robi sie taka ranka i dopoki sie nie zablizni nie mozna drugi raz szczepic. majerance troszke ropialo to ( i tak ma byc) i dlugo odpada strupek.

witam wszystkie obecne i przyszłe mamy, jestem Tatą Filipa. Widzę ze już wszyscy wiedzą że urodził się o 6 :) Kinga miała ciężki poród. teraz czuje się już dobrze, Filipek jest po pierwszym karmieniu :) w kwestii uzupełnienia, wysoki na 56 cm:). Jeżeli jeszcze któraś z przyszłych Mam nie może przekonać ojca swojego dziecka do bycia przy porodzie to niech pokaze mu tego posta. Sam nie chcialem byc przy porodzie z roznych powodow, ale wiecie co to najwspanialsza chwila w zyciu faceta jak rodzi sie mu syn. Zadna z moich obaw sie nie potwierdzila. Teraz wiem ze przy kolejnym dziecku tez chce byc przy porodzie. Pozdrawiam wszystkie mamusie grudniowe

TATA FILIPA:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry