..aenye
Mama grudniowa'06
sugar, pliz, wez powiedz cos wiecej o tych ziolkach, co tam jest i jaka jest ich ogolna nazwa (coby w aptece wiedzieli, o co chodzi), na co to jest i jak sie je podaje?
co do uwazania na to, co jem - z tym jest problem, bo generalnie jem wszystko, tylko unikam ciezkostrawnych rzeczy, tak samo smazonych i tych, co sie ogolnie uwaza za niedobre podczas karmienia. ale jem wiele rzeczy i gdybym miala z czegos zrezygnowac, to generalnie musialabym na razie zrezygnowac ze wszystkiego! bo nie wiem, co moze malego draznic. nie wiem nic juz...
ale dzisiaj jakos lepiej z malutkim... moze on ma fazy jakies... nie wiem ;-(
co do uwazania na to, co jem - z tym jest problem, bo generalnie jem wszystko, tylko unikam ciezkostrawnych rzeczy, tak samo smazonych i tych, co sie ogolnie uwaza za niedobre podczas karmienia. ale jem wiele rzeczy i gdybym miala z czegos zrezygnowac, to generalnie musialabym na razie zrezygnowac ze wszystkiego! bo nie wiem, co moze malego draznic. nie wiem nic juz...
ale dzisiaj jakos lepiej z malutkim... moze on ma fazy jakies... nie wiem ;-(
a całą resztę musisz próbować... ja już jadłam mandarynki i orzechy /zero negatywnych reakcji/ i uwielbiam CZEKOLADĘ!!! co robić??? mam ochotę na słodycze, których przedtem nie lubiłam... i jem czekoladę i z Nat jest wsio OK!