reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia podwójne sto lat sto lat Tobie i Olafkowi!!! :happy: Najpiękniejszych przeżyć, dużo zdrówka i samych radości!!!:-)

U nas zwyczajnie.
Kasia_z cieszę sie że Piotrusiowe szpitalenie zakończone:tak: , bo to straszliwy stres dla dzidzi i rodziców. Teraz tylko przyjemne rozpieszczanie się:happy:

Nonek masz super Macieję:-)

Na zakupy czekam na T.
Pozdrowionka kochaniutkie:tak:

reklama
Roni bardzo dobry pomysl, bo zdjecia sa gdzie indziej i nie wiadomo nigdy czy jest cos nowego czy nie, bo trzeba nowa strone otwierac, tylko nie wiem czy to jest mozliwe...

hiehie Roni- no ja bym chętnie, ale ciut za daleko - u Trójmiejskich musisz wsparcia szukać;)))

No i z tą galerią też tak myślałam, tylko jak to się robi??:confused:

A moje małe 5300 waży;)))

Pingwinek, trza bylo spac a nie myslec:laugh2:laugh2:

Roni, on naprawde jest bardziej rozwiniety od innych dzieci:tak: spoko, do konkurencji nie pojde :laugh2:i dorzuce ci jeszcze herbatke i wkladki laktacyjne bo mi niepotrzebne:ninja2:

Jezu nie mam juz sily
dziewczyny ratujcie bo zaynam juz siewiec :(
moj maly biegunke
jak nie urok to sra...
meczy sie strasznie i meczy mnie
drze sie caly dzien, truje glowe, brzuch go boli
to chyba od tych wszystkich lekow

jeszcze tylko 2 zastrzyki :)

Roni, on JEST bardziej rozwiniety.dzieci w tym wieku jeszcze nie probują siadac ani nie zwracaja uwagi na misie(no chyba ze rodzic trzesie misiem i wydaje dziwne dzwieki)
Nieistotna, bidulko...:sad: nie wiem co Ci poradzic. po tym co pisalas o swoim szpitalu, nie wysle cie do lekarza:dry:

Nieistotna kup koniecznie smecte i mu podawaj, Lakcid tez. Smecta powinna zahamowac biegunke, Lakcid unormowac flore w jelitkach. Nic raczej wiecej nie wymyslisz.
Roni Marianka jest wyjatkowo silna, tak mowila wczoraj lekarka. Ciagnie do siadania jak cholera. malo tego jak ja podciagasz to juz zaczyna prostowac nogi. Musze ja hamowac. Zabawkami juz sie tez ladnie bawi. A glowe to juz normanie trzyma. Jasiu byc moze mial urodzic sie w listopadzie.

reklama
Podaje Lakcid
wlasnie wrocilam z zastrzyku i zaczepilam lekarke
kazala podawac tylko lakcid czyli nic nowego mi nie powidziala
narazie nie panikuje bo maly pij
szkoda tylko ze drze jape caly dzien, non stop

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry