reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe, dla mnie też jedno to kosmos, jak Kulka :-D

Byliśmy dziś u nefrologa - ogólnie ok, leki przeciwzapalne przez rok i badania okresowe na obecność bakterii w moczu, po roku kontrola refluksu - powinien się sam cofnąć w miarę dojrzewania układu moczowego, jak nie to zabieg chirurgiczny. Zabieg też nie straszny, bo przez cewnik, więc nie wielka operacja. Jesteśmy dobrej myśli, pewnie się cofnie :) Na razie w każdym razie koniec szpitali.

Byliśmy też na szczepieniu - teraz Piotruś trochę płaczliwy (przesyt lekarzy). To jest zaszczepiony :-) Zapomniał unosić główki u pediatry, to go dużo podrzucał i obracał w powietrzu, w końcu stwierdził, że nie jest bezwładna, żeby się nie przejmować, tylko układać często na brzuszku, żeby wzmacniał mięśnie. Co ciekawe, 3 tygodnie temu jak najbardziej ją podnosił :confused::baffled:

Roni, i jak Jasiek? Jak jest uczulony na syropek, to lekarz powinien kazać i tak odstawić, no bo jak?

reklama
hej laski :-)
naszczescie to bylo chyba tylko zatrucie, bo juz w miare przeszlo, troche jeszcze w brzuch boli, ale da sie wytrzymac!

ja chce miec 2 dzieciaczkow napewno, nastepne za 2-3 lata zobaczymy jak bedzie z malym.
ja kapie malego miedzy 19 a 22 .
musze go chyba zaczac wyciszac wieczorem bo jest marudny i niespokojny, trudno mu zasnac, nawet jak lezy to sie ciagle wierci i macha raczkami. w dzien sie usmiecha, anioleczek :)

kasiaz super ze z malym wszystko ok!
Nieistotku a jak maly? przeszedl juz mu katarek?

my kąpiemy od 20:00 do 22:00, młoda jest już tak nauczona, że potem cycek, czytanie bajki i kima :tak: i śpi do 6:00-7:00 z jedną przerwa na cyca :-D

KICIA80 podwójne życzenia :-D :-D :-D

STO LAT STO LAT NIECH żYJE KICIA Z OLAFKIEM NAM!!!
kicia - no jaka stara dufa?? Nasz rocznik zawsze będzie młody i piękny,hehe
heh...
U mnie wczoraj nie było neta, myslałamz że się powieszę;-) - toż to okno na świat!!!

Ja jeśli trzecie zaplanuję to za jakieś 10 lat...:-D. Ale różnica między moimi skarbami uważam,że jest w sam raz, bo Ala jest już bardzo rozumna i odpowiedzialna, a 5 lat to jeszcze nie tak dużo, żeby byly kumpelkami (ja tak z siostrą mam i nie narzekam)

Najlepsze życzenia dla Kici i Olafka!!;-);-)

Roni, tam tez jest sporo pieluch, herbatek i innych pierdół. byłam ciekawa, czy w Geant jest to samo i w tych samych cenach, czy może taniej i więcej:confused:

kicia podwojne zyczonka, caluski

a dla wszystkich uscuski walentynkowe

ja po wizycie i szczepieniu Helenka byla dzielna wazy 3950, ladnie przybiera, tez dostala debridat na kolki i kupki, u neurologa wszystko ok, jestem zadowolona

koncze pa, pa

reklama
Kurcze, moje starsze dziecko dostalo Walentynke od Kacpera. Ale jestem i tak w wiekszym szoku. Wlasnie przegladam sobie nasze forum (ledwo weszlam do chalupy) a tu ktos mi sie dopiera do drzwi wejsciowych. Kurcze, mysle sobie, ze mam jakies omamy sluchowe. Zblizam sie do drzwi, a ty moj m z roza staje w drzwiach! Przyjechal 100 km, aby pobyc dzis wieczorem ze mna. Jestem w szoku.
Majeranka miala dzis drugie szczepienie. Nawet sie nie zajaknela. Jestem z niej dumna. Wazy 6 kg czyli przybiera ksiazkowo. Mam nadal sciagac pokarm i dawac jej z butli. Niektore dzieci poprostu tak maja. Moze dorosnie do cycania .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry