reklama

mamusie grudniowe:)

Senne powieki opadaja mi na cycki. Wiec zbieram sie spac. Poprzednia noc mialam przesrana, ciekawe jaka bede miala teraz. Na szczescie M nie ma, nie bedzie mi nikt zawracal gitary.;-)Dobranoc! Zycze wszystkim mamusiom przespanej nocy!

reklama
trzeba isc za ciosem!!!
najpierw moze hardkor ale potem duzo latwiej

To kiedy kombinujemy następne?? może wszystkie razem?? :tak:
W końcu:
- już się znamy, więc będzie łatwiej gadać na forum...
- bolączki też nie są nam obce /patrz: geriatria party i "efekt wiadra"/
- na kremach i rozstępach się znamy...
- brzuchy i cycole już przystosowane... :laugh2:
-... i nie musimy zakładać nowego wątku, bo już go mamy... przekleimy tylko:-D

Co wy na to???

Dobranocki...

Jasna dupa lipny dzien
po raz pierwszy wydaje mi sie ze jestem zla matka
moj maly ciagle sie dusi kaszlem a ja nie moge mu ulzyc
ciagle go kłują a ja nie moge mu ulzyc
on wciaz sie strasznie denerwuje, krzyczy, placze
nie radze sobie z nim i brakuje mi cierpliwosci
ech

marze o snie

Kate ja się nie piszę na taki pomysł.. Moje dziecko zostanie jedynakiem..:tak: W końcu kiedyś trzeba będzie odespać to macierzyństwo.. Teraz moim marzeniem jest przespana cała noc z rankiem tak do 11 jak za dawnych czasów... :baffled:Ale pragnę mieć też inne marzenia więc najpierw to spełnię i żadnych dzieci więcej!!!:wściekła/y: No chyba, że samo się trafi..;-)

witam kobitki, ale temat wywolalam he he

ja juz do najmlodszych nie naleze, zdazylam troche poszalec, pojezdzic po swiecie i decyzja o dwojce byla swiadoma tylko nie z tak mala roznica wieku:szok: , tak to wyszlo przypadkiem, kiedys chcialam miec trojke teraz to nie wiem, moze za jakies 3 lata i oczywscie jak bedziemy miec wiecej kasy, bo jak na razie to stopa zyciowa z kazdym dzieckiem nam sie pogarsza niestety:wściekła/y:

a jesli chodzi o kapiel to u nas tez dedlajn o 22, wczoraj np jej nie kapalismy

spadam, pa

Ta, teraz sie wszyscy mnie pytaja kiedy chlopak? Odpowiadam-Nigdy. Dwojka dzieci wystarczy. Nie chcialam miec jedynaczki, bo ilu znam tylu jest...nie bede mowic.Na czele z moja matka. Ale trojka to przegiecie. Poza tym co to za pytanie? Co to ja decyduje o pci dziecka? Niech sie Macka czepiaja, nie mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry