reklama

mamusie grudniowe:)

A tak wogole Wszystkiego najlepszego obyscie sie wszystkie kochaly, kochaly swoich m i Wasze najcudowniejsze dzieci!!!

reklama
zostałam sama na 3 dni.jakoś mi tak dziwnie.denerwuję się.niby już potrafię zająć się dzieckiem, ale już mam w głowie jakieś czarne scenariusze.mam nadzieję ze moje dziecko będzie większą optymistką:dry:

Kurcze mi też się marzy trójka ale tak jak atol musze mieć więcej kasy bo przy drugim a na pewno trzecim na pewno chce pójść na rok wychowawczego. Drugie za 2-3 lata zobaczymy jak to wyjdzie.

Muszę zacząć wcześniej zbójować (portfele) albo może zaczne zbierać makulature lub złom co by mieć kaske :-D

Nonek mnie też gadki typu chłopak doprowadzają do szał np. mój teść ja pierwszy raz do nas przyszedł zobaczyć Milenke to powiedział : “że mamy teraz niepełną rodzinę” bo nie ma chłopca.:wściekła/y:
Chciałam mu powiedzieć żeby s***lał jak mu się nie podoba ale się wstrzymałam bo na głupotę nie ma rady i tyle!!! :cool2:
Kulka dasz rade jak coś zapraszam na GG

Kulka - wal jak w dym na gg albo na bb:-D

Mamy córeczek - "prawdziwy mężczyzna płodzi córki" - stara prawda:-D przekazywana z pokolenia na pokolenie:tak: zasłyszana u jakiegoś lekarza i przeczytana w jakiś kilku artykułach;-)
Mamy chłopców - proszę się nie obrażać... to nie moje słowa... tylko stara, naukowo;-) udowodniona prawda... a z tym się nie dyskutuje:-) ;-)

Przed Minisiem miałam wielką ochotę na 3 dzieci, ale teraz Lil+Mini to zupełnie dość:-) . Pełnia szczęścia, aż czasem sie przelewa;-)

3 rok po roku to kosmos, nie wiem czy do przetrwania:no:
I ja zawsze chciałam mieć samych chłopców i też denerwują mnie gadki typu szkoda że Miniś to nie dziewczynka - moja teściowa:wściekła/y:
Dla mnie to rewelacja że to chłopaki:-)

Kochane, szczęścia i milości w Walentynki:-D

A ja się dzis serio wyspałam:tak: . Miniś zasnął po wykąpaniu i jedzeniu o 21. Potem budził sie 3 razy na jedzenie i zmianę pieluchy. Lil pobudka o 7 i jakoś działamy.

Kąpiel u nas z dedlajnem na 8.30 pm i nic później. Lil kąpie sie 6.45, potem bajka, kolacyjka i spanie o 8 najpóźniej. Potem Miniś, a potem padam na twarz:sick: . Wieczorna polka galopk mnie wykańcza:tak: , ale karmię Minisia wieczorem na leżąco, więc trochu odpoczywam;-) .
No i na deser wieczorem na BB:-)

Tęsknię do T!!!:tak:

reklama
hehe
ja chce miec 3
poki co moj mlody jst aniolem wiec jest luz
je o 22 i spi do 6 potem szama i znowu spanie do 11
a od 11 lezy oglada karuzelke swiat i piszczy
teraz kima

hapi walentajns dej laseczki:cool2:

Nowe wątki

reklama