reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Macie pozdrowienia i ucalowania od Sa_raa'y. Olivierek rosnie jak na drozdzach. Nie wie kiedy u nas sie pojawi, ale bardzo teskni. To wszystko zalezy od jej T. kiedy wroci.
Ja wybieram sie z piwkiem walentynkowac...
Kicia wielkie caluski dla Ciebie i Olafka!!!!!

Kicia wszystkiego najlepszego!!!!
Również dla Olafka..:-)
I nie mów, że jesteś stara d*pa bo co mają w takiej sytuacji powiedzieć starsze od Ciebie ?? np. ja..:baffled: 27 lat to piękny wiek.. kiedy to było..:confused:

Cześć!Dawno mnie tu nie było.Pozdrawiam.Widzę, że powstały nowe wątki, ale jestem do tyłu!U mnie mało spania, dużo płaczu (jak jeden przestaje to drugi zaczyna).Jestem wyczerpana, nie miałam nawet czasu zaglądać na bb.Nie umiem sobie zorganizować czasu, bo nadal wszystko podporządkowane jest małemu;śpi róznie, zazwyczaj co trzy godziny w nocy się budzi i je, a w ciągu dnia duzo już czuwa.Nic mi się nie chce;czasem dopiero o drugiej przebieram piżamę.Mam nadzieję,że kiedyś będę z humorem wspominała te rudne dni!

Trzymajcie się!

oczekujaca wiem co przezywasz. Ja tez czasem mam w glowie az metlik. Ale sie nie poddawaj! To szybko minie. Ja tez wlocze sie po domu do pozna, czesto ide sie kapac jak mam jechac po Jule do przedszkola. Rano tylko nawlekam co mam pod reka i na spiaco ja zawoze. W chalupie ups szkoda gadac. Ale mam przeciez jakby co usprawiedliwienie- dzidzia zajmuje zbyt duzo czasu.
A teraz wlasnie Majeranka zasnela wiec i ja sie ide polozyc. Sprzatanie nie zajac nie ucieknie:-):-):-)

Kurcze ja się od tygodnia kłade z bólem łba i z nim wstaje :eek: :wściekła/y: :eek:
marze aby mój potwór chociaż na chwile poszedł spac w ciągu dnia ale dupa nie będzie spać i tyle :sick:

DZIEWCZYNKI DZIEKUJEMY BARDZO ZA ZYCZENIA!!

buziaki dla sary!
oczekujaca wpadaj czescie do nas troche sie odstresowac!

ja wkoncu umowilam sie z kolezanka na spacerek z dziecmi a tu pada i pada ...:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry