reklama

mamusie grudniowe:)

tak ten specjalsta to Roszkowski - wizyta kosztuje 300zl niestety ale w calej wawie ceny USG 3D sa zblizone wiec lepiej isc do specjalsty ktory jest polecany. Do niego trzeba sie duzo wczesniej zapisac - ja mam na 5 wrzesnia:)

Ja w ogole z USG mam fajnie bo robi je moj prowadzacy gin:) wiec jest fajnie bo sie znamy i w ogole.

Dzis zakupilam pare ciazowych ciuszkow:) juz mi brzuch tak wylazi ze sie przydadza:)

Buziaki

reklama
dr Roszkowski ma prywatny gabinet na ul. Falenckiej 9 w Warszawie tel: 616 13 87 - trzeba dzwonic do skutku.

W końcu wiem jak, wiec wrzucam USG ze srody:)

Bobik.JPG

Pozdrawiam
PS. A zdjecie brzuchola wrzucilam na "Grudniowych brzuszkach:)"

Witajcie dziewuszki.
Nieistotna najważniejsze ze w pore została wykryta ta infekcja i zycze powrotu do zdrowia i gratulacje pierwszych ruchów maleństwa.
Nonek Boziu jak ja ci zazdroszcze aktywności kruszynki, jak ja już bym chciała, napisz kiedy konkretnie poczułaś w krótym tyg.
Mary super fotka.

u mnie tez od czasu do czasu jakies ruchy :) chyba ... bo to jest narazie delikatne i nie jestem pewna czy juz ...
chociaz wczoraj wieczorem delikatnie dwa razy nacisnelam brzuszek i cos jakby mi odpowiedzialo, tez dwa razy ;D
czekam na mocniejsze kopniaki, zeby byc pewna!
sluchajcie a kiedy wasi lekarze mowili, ze beda w stanie stwierdzic plec? juz chyba mozna, jak sie dzidzia dobrze ulozy co?
pozdrawiam

to chyba do tego Roszkowskiego trzeba sie teraz zapisywac juz na pazdziernik????????? U mnie tak akurat wypadnie polwkowe.
mary jane ale dzidzia juz duza :)

Hej, hej...
ale się tłoczno zrobiło :D super!!!

Witam wszystkie nowe mamusie O0 serdecznie.

U mnie wszystko OK! Dzidzia się wierci, sutki mnie strasznie bolą, czuję się super i odpoczywam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry